web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Bush er fortsatt dum som et nystekt brød

Litt sånn i tråd med posten lenger nede om The Astrological Magazine er dette kanskje?

I alt oppstyret rundt Lommestaff var det lett å gå glipp av at President Bush har vært på turne i Midt Østen. Jeg så han ankomme Tel Aviv på BBC World, og der beklaget han at Laura ikke kunne komme denne gangen, men senere så hadde han private samtaler med Israels statsminister Ehud Olmert. Der snakket man om Iran.

Som kjent så offentliggjorde Bushadministrasjonen sitt eget National Intelligence Estimate i begynnelsen av desember. Der ble Bushs retorikk omkring Irans påståtte atomprogram latterliggjort i det man konkluderte med at Iran hadde stoppet sitt atomvåpenprogram i 2003. I sin private samtale med Olmert skal imidlertid Bush ha beroliget sin samtalepartner:

He told the Israelis that he can’t control what the intelligence community says, but that [the NIE’s] conclusions don’t reflect his own views” about Iran’s nuclear-weapons program

Bush kan altså ikke kontrollere hva hans etteretningsorganisasjoner måtte finne på å si – heldigvis – men det er ikke så farlig for det rokker uansett ikke med mannens eget syn på saker og ting!

Hva skal man med alle disse etteretningsfolka uansett? USA har et kjempeunderskudd for tiden har de ikke, hvorfor ikke like godt si dem opp alle sammen og spare litt penger? Bush har jo kontakter høyere oppe. Gud er garantert bedre informert enn CIA?

Så spørs det da, om Bushs forsikringer om at han er overbevist om at Iran planlegger å skaffe seg atomvåpen betyr at han kommer til å bombe dem i nærmeste fremtid. Eller om forsikringen var ment som en støtte til eventuell bombing fra Israel. Olmert uttalte uansett etter besøket at han var veldig fornøyd med samtalene.

6 Comments

 • 18 January, 2008 - 1:16 am | Permalink

  Joda, den mannen kunne blitt en fabelaktig karakter i en TVserie.

 • Hjorthen
  18 January, 2008 - 1:40 am | Permalink

  Jepp, og gjort langt mindre skade enn her ute i det virkelige livet 😈

 • 18 January, 2008 - 3:51 am | Permalink

  Bush og “Intelligence” går ikke overens…
  Duverden, for noen nyheter!

  Men vær så snill da; ikke fornærm nystekt brød!

 • 18 January, 2008 - 9:25 pm | Permalink

  Herlig, ubetalelig!

  Og Marina: Søket på “Bush” og “Intelligence” i Google returnerer ett treff – til denne siden!

 • 19 January, 2008 - 5:51 pm | Permalink

  Merkelig med denne Bush-administrasjonen: Da etterretningsvesenet leverte tvilsomme rapporter som passet Irak-planen, så gjorde de bra arbeid, når de leverer en rapport som ikke passer Bush-agendaen så driver CIA & co visstnok politikk. Sant å si er jeg ikke sikker på om Bush er dum eller om han bare forfølger sin agenda konsekvent, uansett er det temmelig gjennomskuelig.

  Barbara (fru George sr.) skal visstnok ha sagt at George jr. er “dum som en rev.”

 • Pingback: Hjorthen uttaler seg om ting han ikke har greie på » Er ikke dum, bare døv og blind?

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: