web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Snart på en rånebil nær deg

Det er en kjent sak at bilen for mange blir en penisforlenger. Allikevel så er det urovekkende mange jenter som ikke har gjennomskuet dette. At det er en åpenbar sammenheng mellom antall hestekrefter under panseret og størrelsen på ornamentet bak buksesmekken. Jo større bil, jo mindre å skryte av i den avdelingen. Bilen blir en måte å dekke over den manglende størrelsen, og ikke minst den manglende selvtilliten. For som alle vet så er det ikke størrelsen som teller men cm pr sekund, men har man ikke selvtilliten så funker det ikke uansett.

Nyere forskning viser faktisk at menn som kjører Toyota både har de største penisene, og ikke minst den største selvtilliten på området, og dette bør dere jenter snart begynne å ta inn over dere.

Bilen er altså et fallossymbol. En penis på fire hjul. Men hva er vel en penis uten testikler? Ganske kjedelige greier spør du meg. Derfor har rånere i USA nå begynt å kjøpe løse testikler som man henger på bilens tilhengerfeste. Det kan ikke ta lang tid før denne moten også når Bø, Notodden og Verdal.

De finnes også i krom forresten. Det skulle jo bare mangle.

Men alle er ikke like begeistret. I Virginia har delstatsrepresentant Lionel Spruill nå introdusert et lovforslag som hvis det blir vedtatt kommer til å forby testikler hengende fra bilenes hengerfeste. Skulle man bli tatt med ballene hengende ute på dette viset vil man bli bøtelagt med maksimum 250 dollar. Dette følger fint opp tradisjonen fra tre år tilbake der man behandlet et lovforslag om å forby posete bukser som sitter så lavt på hofta at undertøyet vises. Det lovforslaget førte ikke frem, men Spruill går allikevel på med krum hals.

Lovforslaget kommer etter at en velger henvendte seg til Spruill med en vond historie om hvordan han hadde vært ute på kjøretur med datteren sin da de hadde fått øye på en slik bil med testikler. Datteren hadde spurt hva i all verden dette var for noe, og faren visste ikke hva han skulle svare, så dermed tok han kontakt med sin representant for hjelp og bistand. Spruill lovte dermed å få satt en stopper for svineriet.

– Sir, sa han. De kommer til å le av meg, men jeg skal gjøre det.

61 år gamle Spruill har allerede gått til anskaffelse av et par testikler til den nette sum av 24,95 dollar, og sier han skal ta dem med seg når lovforslaget skal behandles. Der lover han å ta dem frem og vifte med dem helt til noen ber ham stoppe.

Mannen har baller, det kan ingen ta fra ham.

12 Comments

 • 19 January, 2008 - 4:48 pm | Permalink

  Er det ikke neonlys under bilen, så er det baller. Hva blir det neste?

 • 19 January, 2008 - 5:26 pm | Permalink

  😆 Fantastisk. Jeg gleder meg. Nå vet jeg ikke hva jentene vil gjøre med dette.

  Vet du forrresten at penisforlengeren er senket foran, mens jenters rånerbiler er senket bak? Jeg har aldri skjønt logikken, men den skal visst være der.

 • 19 January, 2008 - 9:13 pm | Permalink

  Plötsligt fick det lite pubertala (svenska) utrycket, “kroma dragkroken”, en rent bildlig betydelse och inte bara symbolisk. 😛

 • Fred
  19 January, 2008 - 9:24 pm | Permalink

  SOM jeg gleder meg til å komme på tur hjem til Bø i framtida. Gata blir – utrolig nok – bare bedre med åra!!
  Dette blir nesten på høyde med traktorparkeringa utenfor Roots, hvis du fikk med deg det i hine hårde dage.

 • 19 January, 2008 - 10:10 pm | Permalink

  Hvis Spruill som er 61 har en datter som ikke vet hva testikler er så virker det trist. I alle fall hvis han fikk barn i den klassiske formeringsalderen?

  På den annen side så er hun kanskje liten, fordi det tok Spruill så lang tid å finne ut hva dette med testikler er for noe?

 • Hjorthen
  19 January, 2008 - 11:08 pm | Permalink

  Emelie: Jeg håper det har noe med pupper å gjøre 😎

  Genese: Dette var nytt for meg. Hva kan årsaken være?

  Stiftet: Ahhh…dere svensker er så mye kulere med disse uttrykkene deres enn vi trege nordmenn. Har dere rånere i Sverige forresten? Raggare?

  Fred: Traktorparkering har jeg dessverre ikke fått med meg. Jeg skjønner at jeg har vært altfor lite i Bø etter 1985.

  Fr.Martinsen: Jeg leste også feil første gang jeg leste nyhetssaken, men det var altså ikke Spruills datter som hadde vært vitebegjærlig, men datteren til en av velgerne hans. Så hva Spruill vet om testikler er sånn sett fortsatt litt i det blå?

 • 20 January, 2008 - 12:38 am | Permalink

  Jeg har sett dem! Hengende bak en truck (selvsagt….) 🙄 Synes det lignet men ante ikke at det faktisk fantes noe som var laget slik!

 • Pingback: Randiweb.com » Blog Archive » Bil testikkel…???

 • 20 January, 2008 - 1:54 am | Permalink

  Her borte er det visst et problem for enkelte mannfolk at ballene detter av hvis noen kjører forbi dem, så det må unngås til enhver pris.
  Men så fant noen på den brilliante løsningen at når ballene detter av kan man henge dem på bilen for å gi den litt ekstra testosteron, og dermed hestekrefter. Sånn at det ikke skjer igjen.
  Ikke at det spiller noen rolle da, men det kan man selvsagt ikke forvente at alle skal forstå!

 • 20 January, 2008 - 11:30 am | Permalink

  Ja nå ser jeg det. Spruill kunne jo bare forklart velgeren og datteren hvordan alt hang sammen med en gang. Enklere det.

 • KEE, Skien
  20 January, 2008 - 1:59 pm | Permalink

  Jo, du skjønner vi har en mannebil, som denne rustne Buick-pickupen foran oss. Og så tar vi en snerten liten damebil, som den Vette’n som passerte oss nå nettopp… og så lar vi mannebiler gjøre som mannebiler gjør med damebiler og om noen måneder etterpå så får vi den mini-suv’en som familien ønsker seg.

  Se? Så enkelt er det å forklare hensikten med de greiene under hengerfestet.

 • Hjorthen
  20 January, 2008 - 2:15 pm | Permalink

  Randi: Nå kan du angre på at du ikke forutså dette behovet og tjente noen kjappe millioner dollar. Penger du kunne brukt til å prøve å bli president. Du som bor i Texas burde jo ha muligheten til å få til det bare du har penger nok?

  Marina: Hvis ballene detter av ved forbikjøringer kan man i grunnen ikke forvente stort nei, det har du evig rett i.

  Fr.Martinsen: Jepp. Han kunne jo brukt 25 dollar på en pressemelding i stedet?

  KEE: Hva du vet! Jeg skjønner at du er grisebonde. Hvor mye koster en hjemmeavla mini-SUV nå til dags?

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: