web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Lille Frøken Norge

I Frøken Norge er det til dømes ingen fysiske krav for å vere med. Du treng ikkje vere 60 centimeter kring midja eller vere 180 centimeter høg, for å seie det slik.

– Høljebyens representant i Frøken Norge-konkurransen prøver å overbevise Firdapostens lesere om at det er personligheten som teller.

3 Comments

 • 28 January, 2008 - 2:18 am | Permalink

  Jeg har nesten inntrykk av at personligheten teller mer når det kommer til Frøken Norge. Ikke fordi dommerne ser ut til å bry seg nevneverdig, men det er vel ikke mye status i å melde seg på noe sånt i vårt land? Vil man være med så er man med, og det er såpass få som vil, at har man først personligheten til å prøve så er sjansene store.

  Har man lyst å bli frøken Norge så er man nok også typen som bryr seg om hvordan man ser ut, ergo er man nok forholdsvis pen, men det er da langt fra de som ser best ut i landet som deltar eller vinner. De sitter nok hjemme og bryr seg lite, akkurat som resten av oss.

  Det er mulig jeg er på villspor nå, men synes jeg har lest mange steder om innledende runder hvor de har så få påmeldte at når kåringen skal skje på en eller annen bar, så overtaler de tilfeldige jenter som oppholder seg i lokalet til å være med.

  • Hjorthen
   28 January, 2008 - 12:39 pm | Permalink

   Hey! Bra kommentar, den sneier innom det temaet jeg et halvt sekund lurte på om jeg skulle dreie denne bloggposten i. Men så var jeg egentlig bare på utkikk etter en minipost fra lokalavisa, så da ble det ikke noe.

   Jeg tenker på det med status. Du skjønner at det ikke egentlig er så mye status i å stille opp i en konkurranse som Frøken Norge når selv lokalavisa, som ellers logrer villig for alle heimbygdinger som gjør et eller annet ute i den store verden, forsøker seg med kritiske spørsmål?

   Og det må være slitsomt å måtte forsvare at man stiller opp ved enhver anledning?

   Men når det er sagt så hadde det jo vært befriende om en kandidat en gang kunne sagt “Joda, det er et fesjå, men det driter jeg i”.

   Men med så mye personlighet har man vel ikke vinnersjanser 😆

 • 28 January, 2008 - 5:37 pm | Permalink

  Med så mye personlighet har man lite lyst til å delta tror jeg, og så vinner man jo ikke ved å provosere arrangørene som du nevner heller, så da skjer det bare ikke.

  Jeg synes det blir litt tullete å fortsatt ha Frøken Norge konkurranse når halvparten av jentene er overtalt til å delta, men så lenge de får den medie-dekningen de har, så er det vel penger å hente på det.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: