web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Nederst på rangsstigen

– Unnskyld, eg meinte lågast lønte. Eg kjem ikkje frå ein danna familie. Vi pleier å seie kva vi tenkjer der eg kjem frå.

– Åge Larsen(AP) forsvarer seg i Bystyret etter å ha fått kritikk fra Sp for å ha uttalt seg nedverdigende om renholderne i kommunen. Han sa de var nederst på rangstigen. 

2 Comments

 • 2 February, 2008 - 11:54 am | Permalink

  En dårlig barndom, oppvekst og familiebakgrunn kan forklare (og frikjenne) det aller meste i livet. Også politikeres dumme uttalelser.

  Men hva mente egentlig Larsen? Og hvor kommer han fra?

  Siden han vanligvis sier det han tenker, burde han kanskje skaffe seg noen nye tanker. Politikere har sjelden problem med det. 😈

 • Hjorthen
  2 February, 2008 - 2:43 pm | Permalink

  Tja, jeg vet sannelig ikke hva Larsen mente. Han mente vel at renholderne var nederst på rangstigen da, men det er jo feil. Der er de kinobilletørene som er.

  Ellers så var dette fra debatten rundt konkurranseutsetting av renholdet i kommunen der vi fikk den vanlige Høljebyøvelsen. Først komme med forslag til innsparinger i økonomien, så få masse kritikk fra dem som blir rammet, og så krype til korset og beklage forslaget på neste bystyremøte.

  Jeg stemmer for at vi gjør som på Ut i vår hage: Lar staten ta over administrasjonen av kommunen i bytte for et stort og prangende ordførerkjede. De som styrer i dag er jo inkompetente alle sammen.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: