web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Naken Dan Børge jager innbrudstyv med stang

Noen ganger så er forsiden på Se og Hør så pirrende at jeg faktisk er på nippet til å kjøpe filla. Siste utgave av bladet ropte forlokkende på meg fra disken hos Narvesen i dag, og det var ikke fordi den frustrerte fruen Teri Hatcher ropte nede fra høyre hjørne om at hun måtte strippe for å overleve. Nei, det var hovedoppslaget som fanget oppmerksomheten. Der kunne man nemlig lese at Dan Børge Akerø nylig ble overrasket på soverommet av en innbruddstyv. "Løp naken etter innbruddstyv" er Se og Hørs overskrift, og det er ikke overraskende at tyven la bena på nakken og stakk av. Hvem ønsker vel nærkontakt med en naken Dan Børge?
Det som virkelig pirret nysgjerrigheten mer enn jeg vel egentlig setter pris på var imidlertid den lille gule stjernen hvor det sto "Bevæpnet med jernstang".
Siden den nakne Akerø faktisk fikk tyven ut av huset så tok jeg det først for gitt at det var Akerø selv som hadde jernstanga. Men hvorfor i all verden har Akerø jernstenger på soverommet? Hva er dette for slags kinky saker? Etterhvert kom jeg frem til at jernstanga kun var ment i overført betydning og at Akerø kanskje hadde tatt seg en viagra tidligere på kvelden. Det ville ihvertfall forklare tyvens raske retrett, kan man tenke seg noe mer skremmende enn å bli jaget av en naken Akerø med stanga parat? (Det kan man jo, Tore Strømøy f.eks, men dere ser poenget?)

Men det er klart…virkeligheten er jo aldri så pervers som fantasien og Se og Hør vil ha det til.Det var vel sannsynligvis innbrudstyven som var bevæpnet med den jernstanga?

Eller?

Leave a Reply

%d bloggers like this: