web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Det finnes ikke ateister

Det som er fankern med YouTube er at man ikke alltid kan vite om det man ser er ekte eller ei. Som f.eks dette Photoshopkurset som så langt har kommet i fem episoder. Man tror kanskje ikke det er helt sant, men man innbiller seg i det minste at det er en vanlig fyr som morer seg med å lage det på fritida.

Og så viser visst at det er snakk om en sånn viral markedsføringskampanje. Det burde ikke ha noen betydning, det er da like morsomt allikevel, men allikevel føler man seg litt snytt?

Her er en liten videosnutt som er hilarious så lenge den er ekte, men jeg innbiller meg at det er snakk om en parodi, og da er mye av moroa borte. Men jeg vet ikke.

Uansett, Nicolas og Undre, denne er til dere!

Så hva sier dere? Er det ekte trailertrash med videokamera, eller er det moroklumper som er ute etter å lure oss? De har en egen nettside hvis dere trenger mer info før dere bestemmer dere.

Leave a Reply

%d bloggers like this: