web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Bush kaller McCain en “Ekte konservativ”

microphone.gifPresident Bush kalte John McCain en “Ekte konservativ” forrige søndag, og fortalte reportere at McCain med sikkerhet ville gjøre en fin jobb med å videreføre Bushadministrasjonens politikk.

Dette opprørte McCains supportere som sa at det ikke var noen grunn for President Bush til å “angripe vår kandidat”. “Jeg vet ikke hva John McCain har gjort mot President Bush for å fortjene dette,” sa Gladys Denovio, en selverklært moderat republikaner som leder the Midwest chapter of Boosters for John McCain.

“Det var en unødvendig, fordervet ting å si,” sa advokat John Bristol fra Ohio. President Bush hadde ingen grunn til å være så ufin, la han til. “Hva blir det neste?” spurte Bristol. “Skal han si at McCain er et rasshøl?”

Ekte konservative kritiserte også President Bushs uttalelse, og slo fast at den dagen President Bush viste prov på at han visste hva en ekte konservativ var forventet de å kunne observere griser fly over ishockeybaner i Helvete. “Inntil da burde han holde kjeften lukket,” foreslo de.

“George Bush er den førse såkalt konservative som kutter skattene samtidig som han øker størrelsen på den føderale staten kraftig,” sa politisk ekspert Professor Madeleine Fullbuck. “Kanskje vi kan kalle ham en høyrevridd religiøs økonomisk konservatiberal?”

Skrevet av Tom Burka, Opinions You Should Have.

2 Comments

  • Pingback: President Bush » Bush kaller McCain en “Ekte konservativ”

  • 17 February, 2008 - 12:26 am | Permalink

    Hihi. 😆
    10 poeng

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: