web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Egenmelding

Da jeg har pådradd meg en liten yrkesskade har jeg i dag gått over til å blogge muntlig. Med andre ord er det på tide med et lite podshow igjen. Jeg hadde egentlig tenkt å skrive en post om de beste “blitt dumpa-sangene”, ikke for det at jeg har tenkt å dumpe noen, og jeg håper ingen har tenkt å dumpe meg, men jeg så en lignende post på en annen blogg. Men så var det denne yrkesskaden da.

Så inntil videre så må dere nøye dere med en podcast hvor jeg har vært i platesamlingen og plukket et knippe slike triste sanger som dere kan kose dere med inntil videre. Og mens dere hører på dem vil jeg høre hvilke slike “blitt dumpa-sanger” dere synes er best. Triste, sinte, oppbyggelige eller whatever, kom med dem, så skal jeg forsøke å lage en liste over tidenes beste triste break-up sanger ved en senere anledning. Her er podshowet.

[audio:pod.mp3]

Og siden jeg skal forsøke å begrense PC-tiden litt de nærmeste dagene så kan dere jo se på dette som en egenmelding. Oppdateringer kan bli litt sporadiske i et par-tre dager, ihvertfall bortsett fra de faste spaltene der borte i margen.

7 Comments

 • lotten
  20 February, 2008 - 3:55 pm | Permalink
 • marit
  20 February, 2008 - 6:03 pm | Permalink

  U2’s “stuck in a moment” !

  Må forresten si at jeg likte “The Road” veldig godt! (sånn apropos ingen ting i denne posten, men siden jeg nå faktisk kommenterte her på bloggen igjen). Var imponert over hvordan McCarthys skrivestil passet historien så godt, hvordan dialogene på mange måter var like øde og ødelagte som landskapet de vandret rundt i. Så takk for anbefalingen 🙂

 • Kakekai
  20 February, 2008 - 7:52 pm | Permalink

  Hei, long time no sea! Apropos dumping, fant denne morsom i dag: http://www.xkcd.com/386/ :o)

 • Hjorthen
  20 February, 2008 - 11:26 pm | Permalink

  Det der virket merkelig kjent, jeg tror jeg må løfte den opp på forsiden!

 • Hjorthen
  20 February, 2008 - 11:30 pm | Permalink

  og Marit: Fint at The Road falt i smak, jeg har vel fortsatt til gode å høre om noen som ikke har likt den?

 • Kakekai
  23 February, 2008 - 11:03 am | Permalink

  Jeg er og nettopp ferdig med The Road, synes den var veldig godt skrevet, men det blir liksom litt feil å si at jeg likte den?? Men, jeg anbefaler den til alle som ikke har lest, så sånn sett så likte jeg den vel? Jeg liker litt sånne lysere historier også jeg.

 • Hjorthen
  24 February, 2008 - 12:04 pm | Permalink

  Da kan jeg anbefale Broene i Madison County, den har jeg hørt er fin 🙄

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: