web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Demokratenes kandidater lover å kjempe for nominasjonen gjennom 2009

microphone.gifBarack Obama og Hilary Clinton lovte i dag begge at, uansett hva resultatene fra dagens viktige primærvalg i Texas og Ohio måtte vise, så vil de ikke hvile før en av dem har blitt kronet til Demokratenes presidentkandidat, “forhåpentligvis i løpet av våren 2009”. 

“Det er til det beste for partiet, og til det beste for nasjonen at vi velger den riktige kandidaten,” sa Clinton, “selv om det ikke blir før neste påske.”

Barack Obama sa at kampen “allerede er over,” selv før dagens stemmer er talt opp, fordi, som analytikere har vist, Clinton kan umulig ta igjen delegatunderskuddet, uansett hvor godt hun gjør det. Allikevel, Obama sa at han ville vurdere å trekke seg fra racet og la Clinton få nominasjonen, avhengig av resultatet i neste års Superbowl. “Hvis Patriots taper igjen, da gir jeg meg,” sa han.

Demokratene er bekymret for at en forlenget kamp for nominasjonen vil sette deres muligheter til å vinne presidentvalget i fare. “Særlig hvis kampen fortsetter forbi 4 november,” sa den venstrevridde politiske kommentatoren Freddy Dreckler.

Professor Norman Golem kommenterte blindgaten slik. “Noen hevder at det bare er Demokratene som kan klare å ødelegge mulighetene for å få Presidenten ved valget i november på denne måten. Det mange ikke innser er at det bare trengs to stykker av dem”

Skrevet av Tom Burka, Opinions You Should Have

One comment

  • 5 March, 2008 - 8:39 am | Permalink

    Satire kan ha et budskap. Slik som du har nå. For demokratene fortsetter sin håpløse utmattelseskrig. For McCain kan dette slå to veier: Han kan komme i skyggen, men samtidig kan de to demokratene rive hverandre i stykker, slik at McCain står igjen som den eneste reelle presidentkandidaten.

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: