web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Spitzer sier: Stagflasjonen gjør horekostnadene uakseptabelt høye

microphone.gifNew York-guvernør Elliot Spitzer angrep republikanerene i dag for å skape et økonomisk klima så hardt at arbeidere med middels til lav inntekt knapt har råd til å skaffe seg en anstendig blowjob. “Prostitusjonskostnadene skyter til himmels mens lønna til gjennomsnittsamerikaneren faller,” klaget Spitzer.

“Alle burde ha muligheten til en reacharound til en anstendig pris,” sa Spitzer, “men George W.Bush og hans kompiser vil ha det slik at de eneste som har råd til kvalitetsskrepper er pampene i Washington.”

Spitzer sa at han var sjokkert over at han nylig måtte betale nær $5000 for det han refererte til som “basale tjenester.”

“Nå ser vi at effektene av subprime-kollapsen virkelig er vidtrekkende og omfattende,” sa Spitzer med sin kvalefylte kone mystisk nok ved sin side. Spitzer noterte at under Demokratenes styre har eskortetjenester alltid vært langt billigere.

Republikanerene forsvarte seg med at den stigende prisen på samleie reflekterte en blomstrende økonomi, og slo fast at alle pengene som ble injisert inn i “horeetablissementer” også ville dryppe på dem med lavere inntekter i vårt kapitalistiske samfunn.

Spitzer responderte at å bli dryppet på også var forskrekkelig dyrt, særlig i de etablissementer han vanligvis frekventerte.

Skrevet av Tom Burka, Opinions You Should Have

2 Comments

 • 15 March, 2008 - 11:20 am | Permalink

  Igjen n dyptpløyende Hjorthen-analyse. 🙂

 • Hjorthen
  15 March, 2008 - 4:47 pm | Permalink

  Jeg skal nå ikke ha æren for annet enn oversettelsen da!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: