web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Osama truer igjen

Bin Laden truer EU kan man lese i Dagbladet, og siden jeg ikke vil ha masser av Twingly-treff på denne ellers ganske urelaterte bloggposten så får dere lete dere frem til saken på egen hånd der borte. Men sånn ser altså saken ikke ut på Dagbladets forside:

osama.jpg

Nei DEN var for drøy… er det virkelig ingen grenser for hvor langt ned denne bloggen kan synke? Åpenbart ikke. Jeg velger å skylde på den labre oppdateringsfrekvensen borte hos Kent, når jeg ikke får tilfredsstilt grisehumortrangen på annet vis så må jeg vel sørge for å lage den selv da?

Siden vi nå allikevel er i gang, la oss nå fortsette med påsketipsene våre. I går annonserte jeg at det kunne komme påsketips for den single og hjemmeværende mannen her i løpet av påsken, og her leverer jeg altså varene.

Som Mads Larsen har dokumentert så er det slettes ikke enkelt å være mann i dag. Kvinnene bestemmer på kjøttmarkedet, og de deler ikke akkurat ut varene sine til veldedighet. Så mens de rike, kjekke og velutdannede mennene kan gasse seg i vakre kvinns, så må de stakkarene som ikke når opp i kampen om kvinnenes gunst ofte klare seg selv.

Eventuelt må de ty til prostituerte, eller importere noe billig selv, men dette er ikke særlig politisk korrekt, uglesett i store deler av befolkningen, og ikke å anbefale. Den snille, godhjertede, men håpløst uattraktive mannen må altså som regel klare seg selv.

Høyrehånden funker jo stort sett bra, det er ikke det, og er du kjeivhendt så går det også fint, men det blir litt kjedelig i lengda. Og siden den snille men uattraktive mannen også ofte er fattig så er det ikke sikkert budsjettet tillater innkjøp av noe fint i latex. Dermed må man ty til hjemmelaget sex-leketøy, og her er det jeg kan bistå.

Eller rettere sagt så er det her jeg kan henvise dere videre til en side som har spesialisert seg på nettopp hjemmelaget sex-leketøy for menn.

Homemade Sex Toys tilbyr gode ideer i fleng. Man kan f.eks gjøre kreativt bruk av en melon:

m_melon_3.gif

Grav ut et hull i melonen, bittelittegrann mindre enn kølla, bruk en skje og fjern litt av innmaten, men ikke for mye. Husk at du lager et sexleketøy, og ikke graver en grøft. Gi melonen en liten runde i mikrobølgeovnen, kjør på med litt babyolje, og så er det bare å kjøre på.

Hvis du vil være veldig avansert så lager du et lite hull på den andre siden av “hovedhullet”, pass på at det blir en passasje hele veien gjennom melonen, og når du da kjører på så kan du legge fingeren over hullet på veien inn, og fjerne den på veien ut for en sugende vakuum-effekt.

Ja, det er nok av andre tips der borte, men jeg tror rett og slett ikke jeg tør å ta flere her hos meg altså. Det leder rett i fortapelsen. La meg bare si at disse tipsene innebærer kreativ bruk av dorullhylser, barkrakker, søppelsekker, latexhansker, sokker og PVC-slanger. Ting som finnes i ethvert hjem bestående av kun en mannlig taper som ikke har hatt seg på år og dag.

Så kom ikke her og skyld på meg hvis det blir en kjedelig påske!

Takk til Habben for tipset forresten, men hvor lenge var det egentlig man skulle kjøre den melonen i mikroen igjen?

12 Comments

 • 20 March, 2008 - 12:00 pm | Permalink

  Du går nå på alt også da, men siden dette er noe du faktisk vil prøve, så kan du kjøre melonen i microen i 7 minutter, og så kan du fylle hullet med varm honning.

 • 20 March, 2008 - 8:57 pm | Permalink

  Hmmm, hva om melonen ikke går inn i mikroen da? Må jeg kjøpe meg ny mikro?? Poenget var jo at man skulle bruke det man hadde i huset…

 • Hjorthen
  21 March, 2008 - 12:37 am | Permalink

  Nissemann: Om melonen ikke går inn i mikroen så kan du jo kappe den i to? Du går glipp av den fiffige blowjob-effekten, men ellers burde det vel gå greit?

  Habben: Du er sikker på at ikke den blir for varm med syv minutter da? Man vil jo helst unngå brannskader 😯

 • 21 March, 2008 - 9:48 am | Permalink

  Du er redd for at du vil sitte igjen med en kokt honningmarinert kuk. “Ikke vær så feig, ta litt sjanser mann!”

  Nissemann kan prøve seg med honningmelon. Det er ingen grunn til å skamme seg over liten “Micro”

  Hilsen
  Habben Spitznogle
  Kuk i djæævagate 69
  Runkeby

 • Hjorthen
  21 March, 2008 - 9:56 am | Permalink

  Det er kjekt å vite at uansett hvor vulgær og jævlig jeg er i postene mine, så kan jeg stole på at Habben er verre i kommentarfeltet. Det er bra, for da fremstår jeg som mye snillere!

  Nå venter vi bare på at noen skal poste en veiledning i maiskolbebruk for hjemmeværende og single kvinner.

 • 21 March, 2008 - 10:40 am | Permalink

  Du betaler jo for det.

 • 21 March, 2008 - 1:46 pm | Permalink

  Popp! Popp! Poppopopopopp!
  😎

 • 21 March, 2008 - 4:25 pm | Permalink

  Ha ha, den var (pop) corny!

 • 23 March, 2008 - 9:34 pm | Permalink

  Nysgjerrig som jeg er, måtte jeg jo inne på denne websiten og sjekke da. Det er utrolig hvor mange fantasifulle “ting” det går an å lage! Det jeg ikke helt skjønner er – når man er ferdig med å fikstrikse til ballonger og doruller og meloner – har man lyst lenger da? Eller er man kanskje mer sånn: ” Hmja, den melonen så god ut…og jammen er jeg litt fysen på melon…tror jeg drøyer den juksevaginaen til en annen dag, jeg.”
  Tror kanskje jeg ville anbefalt min eks-arbeidsgiver Kondomeriet til mine single mannlige venner, hihi… 😉

 • Hjorthen
  25 March, 2008 - 11:23 am | Permalink

  Jeg antar hemmeligheten her er å ha laget i stand et utvalg av leketøy på forhånd? Man kan jo gjøre det til en slags happening? Samle sammen gode venner, saks, plast, papir og frukt, og se hva man får stelt i stand? Og når man føler trangen komme over seg så har man et lite utvalg liggende på lager?

 • Petter
  12 July, 2009 - 11:57 am | Permalink

  Holder meg til leketøy fra http://shop.nakenprat.com/ !

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: