web analytics

Den som ler sist…

Det kan ikke underslås at det er enkelte, hovedaklig fra spinnesiden, som himler med øynene og kommer med noen overbærende kommentarer i forhold til det kjente fenomen at vi gutta gjerne tar med oss et blad eller en avis når vi skal på privaten og gjøre det som vi alle må gjøre innimellom. Noen er til og med ikke fremmed for å ta med seg laptopen på toalettet, men der setter jeg grensa. Ikke har jeg trådløst internett, og dessuten så er det i grunnen nok dritt der ute på veven fra før av. Men bøker, blader og aviser? Jubett!
Resultatet av dette er jo at det ofte ligger en liten bunke med gamle aviser strategisk plassert på badet, og jadda, det ser litt rotete ut. Faktum er imidlertid at dette er meget nyttig, og burde oppfordres til også fra feminint hold. I kveld for eksempel måtte jeg gjøre mitt fornødne, og gjett hva. Selvfølgelig hadde jeg glemt å kjøpe dopapir når jeg var i butikken for å kjøpe kattemat og lyspærer.

Krise!?!?!

Nei, for selvfølgelig så lå det et gammelt Dagblabilag der, i tillegg til økonomidelen av Aftenposten. Hva skal man egentlig med dopapir når man kan resirkulere gamle nyheter og tørke seg i baken med Aslaug Haga? Genialt spør du meg…

Så moralen er naturligvis som følger: Den som ler sist har gjerne trykksverte i ræva!

Leave a Reply

%d bloggers like this: