web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Intern melding

I tilfelle noen lurer på hvor det er blitt av spaltene i sidemargen her, med kristendomshets fra Ingersoll og lokalt stoff fra våre to lokalaviser, så er det rett og slett slik at jeg har gitt dem sommerferie.

Dagene og nettene er litt travle for tiden, og bloggeinspirasjonen er ikke på sitt høyeste. Så da blir det å kutte ned på ting som stjeler tid fra de postene jeg helst vil skrive. For en stund.

Men siden flere har gitt uttrykk for at de har satt pris på både Ingersoll, og særlig lokalnyhetene, så skal man slettes ikke se bort i fra at de dukker opp igjen når ting faller litt til ro igjen, og høsten atter strekker sine kjølige fingre over Høljebyen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: