web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Keffiyeh melk? Keffiyeh ikkje kaffe?

Man vet jo ikke om man skal le eller gråte, men Dunkin’ Donuts og dronningen av formiddags TV, Rachael Ray har altså fått mye pepper for den reklamen som du kan se et bilde av til høyre her.

Pepperet ble delt ut av noen av de dummere konservative bloggerene du finner der borte over dammen, og grunnen til pepperutdelingen var slettes ikke at Rachael Ray nylig fyllte tredve år og enda ikke har giftet seg. Ray er nemlig førti år ung, og gift med en eller annen rockemusiker.

Nei, grunnen til at folk som Michelle Malkin og Charles Johnsom fra Little Green Footballs hisset seg opp var det tøystykket som en eller annen stylist har slengt rundt halsen til den amerikansk-italienske skjønnheten. Hvis du legger hånden over venstre øye, samtidig som du kniper det høyre nesten helt igjen, og tar en titt på bildet der, så kan det hende – hvis du er en konservativ blogger – at du ser at dette tøystykket, dette skjerfet, altså ligner mistenkelig på en keffiyeh.

Eller et palestinaskjerf som vi vel ville sagt her i landet.

Hvis du så fortsetter å holde hånden over det venstre øyet, samtidig som du løfter den andre hånden opp og legger den over det høyre øyet, klyper igjen øyelokkene så hardt du kan, og kniper igjen rumpehullet. Ja, da kan det hende du ser – hvis du er en konservativ blogger – at det faktisk ikke er Rachael Ray som står der og vil selge deg kaffe fra Dunkin’ Donuts. Det er selveste Yassir Arrafat selv!

Yessir! Og da er det du begynner å lure på hva dette er for noe piss.  Dunkin’ Donuts gjør terrorismen mainstream for å selge kaffe og smutlringer. Jævla islamofascistoverløperforræderfaenskap! Hvordan skal det gå med vesten nå?!? Og Malkin sammenligner skjerfet med hettene til Ku Klux Klan.

Allah og herregud!

Og jammen ender det opp med at smultringsleverandøren stopper reklamen og beklager det hele. Enda det ikke er et palestinaskjerf Ray har på seg, men et hvitt silkeskjerf med et sort paisleymønster.

Og islamofobi er fortsatt ingen diagnose?

10 Comments

 • 29 May, 2008 - 3:31 am | Permalink

  Hjorthen. Egentlig angrer jeg litt på at jeg ikke ga deg kudos i “stalkerposten” min. For du er tøff, og du tar de riktige oppgjørene. Jeg lover: neste gang jeg stalker, er du med.

 • Hjorthen
  29 May, 2008 - 7:12 am | Permalink

  Nåvel, det er lett å være tøff når de man er tøff med befinner seg på andre siden av atlanteren og uansett har så mange landsmenn å krangle med at de nok uansett gir blaffen i hva en eller annen stakker i sosialistlandet Norge måtte mene. Det hender jeg skulle ønske jeg var en atskillig tøffere blogger enn det jeg er.

  Men kudos tar jeg selvfølgelig i mot uansett om jeg fortjener det eller ei 😉

 • 29 May, 2008 - 1:07 pm | Permalink

  😆

  Michelle Malkin er et real life troll. Det er ingen andre enn nedsnødde ekstremkonservative gærninger som har Bill O’Reilly som sin fremste informasjonskilde som tar denne gærne psyokotiske kjerringa på alvor.

  Internet troll kan man i det minste utestenge, eller sette på ignorelista …

 • 29 May, 2008 - 1:11 pm | Permalink

  Er det et skjult forsøk på å bli en moteblogger Hjorten. Sier du at hvite silkeskjerf med sort paisleymønster blir årets store hit? 😉

 • 30 May, 2008 - 1:58 am | Permalink

  Er det mulig? 😯

  Forøvrig tror jeg bza har rett. Du vil sikkert bare inn i Minneapolise og min eksklusive motebloggerelite. 😎

 • Hjorthen
  30 May, 2008 - 2:56 am | Permalink

  Vegard: Ja, Malkin er sannelig et ekte troll. Our Lady of the Concentration Camps er det vel Jesus General kaller henne, hun er vel omtrent den eneste levende person i USA som i grunnen syntes det var storveis med interneringen av japanere i USA under annen verdenskrig? (Neida, det er sikker flere enn henne, men hun er den eneste som skriver bok om det?)

  BZA og Lin: Ja, jeg moteblogger for harde livet, og anbefaler virkelig silkeskjerf med paisleymønster i år! Hadde jeg bodd i USA skulle jeg vurdert å skaffe meg et.

  Ellers leste jeg et sted at det er omtrent umulig å få tak i et palestinaskjerf som ikke er laget i Kina nå for tiden? Så egentlig støtter man vel ikke palestinerene ved å gå med keffiyah, men derimot kinesisk økonomi?

 • 30 May, 2008 - 6:03 am | Permalink

  Bekrefter at dette er en stor sak “over here” 🙄 Ikke bare er det Rachale Ray (og hun er stor) men det er Dunkin Donuts også (og det er amerikansk!) også er det skjerfet da –
  Om det er mote….?? Har ikke sett det her i alle fall 😉

 • Hjorthen
  30 May, 2008 - 11:14 am | Permalink

  “Ikke bare er det Rachale Ray (og hun er stor)”

  Hun er da ikke så stor? Litt lubben kanskje, men ikke mer enn hun skal være. Hun er jo kokk er hun ikke, og som alle vet så må man aldri stole på en tynn kokk!

  😉

 • 30 May, 2008 - 2:25 pm | Permalink

  he he 😆
  I uniten kan alt gå ann – små mennesker kan bli store. Det er the american dream; vet du!

  (Men jeg går ikke med på at hun er lubben. Hun er temmlig normal. Har du sett deg blind på blader med anorektiske androgyne modeller?)

 • Hjorthen
  31 May, 2008 - 12:01 am | Permalink

  (Neida, jeg leser da ikke sånne blader må vite! Jeg synes RR er akkurat passe, jeg kunne bare ikke la sjansen til en blaut kommentar gå fra meg)

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: