web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Uthengt som Hitler

Aftenposten har oppdaget at Vidar Riseth henges ut som Hitler på en Facebook-gruppe. Der skal det finnes manipulerte bilder av mannen med påtegnede mørke øyenbryn og en liten svart bart.

– Det må han tåle, sier Per Edgar Kokkvold, og understreker at karakteristikker som apekatt og drittsekk er noe man bare må finne seg i. Det er først når du blir beskyldt for å ha gjort noe det kan være aktuelt å koble inn lovverket.

Det er med andre ord helt greit å prøve å få Vidar Riseth til å se ut som Hitler, men i det øyeblikk du begynner å holde ham ansvarlig for jødenes skjebne så er du på tynn is og risikerer straffeforførgelse.

Men Hitler er i vinden som aldri før han, her forleden kunne den viktige og seriøse avisen The Sun fortelle oss at om du har lyst så kan du nå strikke din egen Hitler.

A-doll Hitler altså, eller Knitler, som designeren bak kaller den. Og helt ulik Vidar Riseth er den da ikke heller? Uten at jeg dermed påstår at Riseth noen gang har invadert Polen eller ødelagt Bjørn Helge Riise altså!

Det er Rachael Matthews som står bak denne strikkedukken, som ifølge The Sun har blitt litt av en hit altså, og i tillegg til A-Doll Knitler så kan man  også få fatt i mønster til kule strikkedokker av andre kjente diktatorer. Som Saddam Hussein, Idi Amin, Pol Pot, Gerd Liv Valla, Tom Nordlie.

En talsmann for et jødisk nettverk er i harnisk, og sier til The Sun at man skulle jo tro at folk hadde litt mer vett i skallen enn å ta med seg ufyselige kose-trøndere med Hitlerbart på jobb.

Tom Nordli var ikke tilgjengelig for en kommentar, men Adolf Hitler slår fast at han ikke hadde noe med holocaust og jødeforfølgelsene å gjøre.

– Jeg forfulgte dem i to og en halv uke totalt, men mesteparten av tiden var jeg opptatt med felttoget i Russland og hadde ikke tid til å forfølge jøder. Dette var det andre som hadde ansvaret for.

Vidar Riseth?

5 Comments

 • 22 July, 2008 - 2:35 pm | Permalink

  For en gjeng tapere. 😐

 • Pingback: Juridisk opplæring : hildring

 • Hjorthen
  23 July, 2008 - 12:53 am | Permalink

  Undre: Du tenker på Lillestrøm? I så fall har du helt rett!

 • 23 July, 2008 - 1:21 am | Permalink

  Jeg måtte le fryktelig mye av hele konseptet med Knitler. Jeg har så dårlig humor. Jeg tror jeg har en ordspill-hjerneskade.

 • Hjorthen
  23 July, 2008 - 1:31 am | Permalink

  Haha, i så fall har jeg den samme skaden. Ingen ordspill er dårlige nok til at ikke jeg kan ha glede av dem!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: