web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Dagbladet på singelfest

I dagens utgave av Dagbladet får vi presentert en to siders reportasje om Møyfrid og søsteren Susanne som har vært på singelfest i helgen. Bakgrunnen er at Dagbladet har oppdaget at det foregår sjekking på nett, og singelfesten det refereres til var et arrangement med såkalt matchmaking. På grunnlag av tidligere innsendte profiler fikk man utpå kvelden utlevert bilder av 18 andre håpefulle sjekkere som visstnok skulle matche nettopp DIN profil. Festlig. Dagbladet skriver: Ifølge arrangørene er de fleste deltagerene mellom 23 og 35 år, med et tyngdepunkt rett under 30. Mange av gutta har kledd seg for et jobbintervju der der dressjakka er en obligatorisk del av antrekket. Men antallet menn med høyt hårfeste er overraskende lavt.

Hallo!!

Har Dagbladet begynt å hente sine journalister direkte fra ungdomsskolen nå? Det er da allment anerkjent kunnskap at menn med høyt hårfeste er langt mer virile enn sine pelskledde artsfrender. Dette vet ihvertfall damene, og menn med høyt hårfeste har således verken behov eller tid til å gå på slike singletreff da de er fullt opptatt med å betjene sin forlengst fangede kvinne.

3 Comments

 • Anonymous
  20 September, 2004 - 3:46 pm | Permalink

  Du og jeg har jo begge et ydderst sexy og sjarmerende hårfeste, er altså virile menn i vår beste alder, og har dermed, som du sier, ingen ting i slike selskap å gjøre. Vi er ikke i målgruppen for Blabladet lenger. Og at Dagbladets jounalister i alle fallmentalt kommer rett fra ungdomsskolen, detkan knapt kalles nytt.. Er ansettelseskriterium nummer en i tabloide media, det!

  Men det jeg fant underlig er at herrene i det omtalte selskap kledde seg som til jobbintervju?! Er det slikt som tiltrekker dagens unge kvinner? Dødskjedelig dressjakke; har det blitt sexy og tiltrekkende nå???

  Akk verden, hvor skal dette ende?!

 • 20 September, 2004 - 3:57 pm | Permalink

  La oss ha i mente at dette var et singeltreff, og at de mannlige deltagere derfor med all sannsynlighet var der fordi de ikke har dame. Det kan også tenkes at grunnen til at de ikke har dame nettopp er at de ikke har tilegnet seg den kunnskap som du og jeg jo deler, om hva som tiltrekker det motsatte kjønn?

  Hadde treffet foregått i Trondheim i stedet for i provinsbyen Oslo antar jeg antrekket ville vært et helt annet forresten?

 • 20 September, 2004 - 4:05 pm | Permalink

  This post has been removed by the author.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: