web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

The Big E

Vi som husker Mojo Nixons kulthit fra åttitallet, Elvis is Everywhere, vet allerede at det var Elvis Presley, The King of Rock, som fikk satt opp både pyramidene og Stonehenge. Altså er det ikke bare fakta at han etter at han “døde” har bodd på en sydhavsøy sammen med Marilyn Monroe, samt at han har måttet ta seg av en plagsom mumie på villspor i Texas. Elvis har vært her bestandig.

Og kommer alltid til å være her.

Elvis is...and was...everywhere!Seriøse og kjedelige historikere har kanskje ikke tatt dette så veldig seriøst, men det burde de. Se bare på denne 1800 år gamle bysten som skal opp for auksjon i London i oktober. Kom ikke her og fortell meg at dette er Nils Vogt eller en annen noksagt.

Nei, dette er gode gamle Elleville Pressefille, ingen tvil om det.

Akkurat hva han gjorde i Roma for 1800 år siden er det vel ingen som vet, men John Prine har i sin fine vise, Jesus, the Missing Years, dokumentert at det gamle Roma hadde et yrende musikkliv allerede den gang. Jesus flyttet nemlig til Roma, giftet seg med ei irsk jente, leide en leilighet på østsiden, og levde Herrens glade dager. Under sin tid i Roma skal Jesus ha oppdaget The Beatles, og gjort innspillinger med The Rolling Stones. Det ville nesten være rart om ikke Elvis også befant seg i det miljøet der?

Så hvis du har 50-60 000 dollar tilgjengelig så kan du altså skaffe deg denne fine bysten av Elvis the Pelvis, og gjett om den vil funke som sjekketriks da! Vil du være med hjem til meg for å bli stein, og se på Elvishodet mitt?

Det kommer til å funke steinbra!

(Takk til VamPus for tips)

Leave a Reply

%d bloggers like this: