web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Fleire vestlendingar vil vere edru i båten

93 prosent av spurde vestlendingar i ei fersk gransking svarar no at ein bør la vere å drikke alkohol dersom ein skal føre ein fritidsbåt. Ifølge organisasjonen Klar for sjøen, er dette ei betring på 13 prosentpoeng frå året før. Saman med møringar og folk i Nord-Norge, skil vestlendingane seg positivt ut i undersøkinga.

Men jammen gjør de 7 prosentene som tar dissens mye av seg!

One comment

  • 8 August, 2008 - 12:22 pm | Permalink

    Litt vanskelig å forholde seg til spørsmålet om passasjerer i båt bør være edru. Nå holder de vel danskebåten utenfor, men en fritidsbåt er jo også så mangt. Det kan være en jolle eller en robåt, eller en 50 foter.

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: