web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Til krig mot skøytesporten!

George W. har som alle sikkert har registrert vært på europaturne nylig. Her har an strukket ut en hånd til europeiske statsledere, dunket Bondevik i ryggen, og hilst på slovenere med hanskene på. Alt virker tilforlatelig og greit, Helge Øgrim er strålende fornøyd, og forholdet mellom USA og Europa er iferd med å tø opp etter noen år med avmålt høflighet.
I beste fall.

Hjortheblogg har imidlertid nå fått snusen i oppsiktsvekkende opplysninger som kanskje kan kaste nytt lys på President Bushs europeiske reise.

Som vi vet så er situasjonen i Irak fortsatt ikke helt rosenrød. Mange snakker om at Iran, eller kanskje Syria, er neste land på lista, men i det siste så har det vært vanskelig å rekruttere nye soldater til hæren, så dette ligger nok trygt og godt på vent. Spørsmålet er bare hvem som egentlig står for tur nå.
Svaret er sensasjonelt nok… Skøytesporten!

Hva! Tenker du nok, men vi vet jo alle at når George W. har bestemt seg for noe så blir det gjerne slik, og skøytesporten vil naturligvis være en mye lettere fiende å knekke enn f.eks Iran. Presidentens reise var altså rett og slett et rundreise for å samle støtte hos europeerne for å knuse skøytesporten en gang for alle. Bortsett fra hos Hollenderene så var visst stemningen også ganske positiv for presidentens planer.

Men hvorfor? Hva galt har skøyteløperen gjort?

Ifølge Bush så er de terroristpakk, alle som noen gang har hatt på seg en kondomdrakt, og de begynner nå å bli mektige nok til å kunne true verdensfreden på litt sikt. De er kommunister, marxister og sosialister av verste slag, og de må stoppes før det er for sent.
Ta f.eks de fire S'ene. Hvis noen husker dem.
Storholt, Stensen, Stenshjemmet og Sjøbrend trodde vi at S'ene sto for.
Bare tull så klart! S'en sto kun for en ting, og en ting alene.
Nemlig Sosialisme!

Hemmelige agenter alle fire for en revolusjon i Norge. Senere kom Rolf Falk-Larssen og prøvde å ødelegge skøytesporten ved å lunte seg igjennom en ti-tusen meter på Bislett etter at han allerede var mester. Han var da blitt vervet av POT, og opererte som dobbeltagent. Publikum buet ham av banen og både skøytesporten og sosialist-terroristene var lenge utradert. Senere har virksomheten nasjonalt vært preget av store bølgedaler, men nå er terroristene på fremmarsj igjen. De må knuses!

Hjortheblogg har forsøkt å få fatt i den gamle amerikanske skøytekongen, Eric Heiden, for å høre hva han mener om saken, men vi har ikke lykkes med det. Han ble sist sett i en bil med sotette vinduer på vei til JFK, og ubekreftede rykter vil ha det til at han befinner seg i fangenskap i Syria et sted. Vi har imidlertid fått en av våre kilder i CIA i tale, han vil være anonym sier han, men når vi spør om han mener alvor med krigserklæringen mot skøytesporten så nikker han bekreftende.

– Men hva slags informasjon bygger denne konklusjonen på, hvordan vet dere at skøyteløperene er venstreradikale terrorister?

– Klart de er, svarer vår mann i Langley, se på dem da, de går jo bare venstresvinger alle sammen! Syke syke mennesker!

2 Comments

 • june falk-larssen
  25 April, 2006 - 1:12 pm | Permalink

  slutt å diss pappa da !!!!!!!!!!

 • tb
  26 April, 2006 - 8:17 am | Permalink

  Falk-Larsen var en STOR skøyteløper. men den ti-tusen-meteren gjorde vondt langt inn i hjertet på alle oss som elsket skjøytesport! Han ødela mye for sitt eget ettermele med den der. Trist men sant, pga den fatale feilvurderinga han gjord eder, blir han husket som han som gikk så sakte på tier’n at han ville ha tapt mesterskpet hvis ikke reglene om tre distanseseiere hadde eksistert. Og dessuten som han som ikke en gang så ut som om han prøvde. Men som sagt, egentlig var han en stor løpe, som hadde fortjent å bli husket for helt andre ting

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: