web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Mødrenes «falske» voldsanklager

Det er uakseptabelt å lukke øynene for volden i hjemmene. Det er utilgivelig å bagatellisere og latterliggjøre den. Slike holdninger er farlige og fører til at volden mot kvinner og barn får fortsette. Vi frykter at advokat Flatebøs kronikk vil kunne bidra til at enkelte kvinner nå nøler med å oppsøke krisesentre av redsel for å bli mistenkeliggjort. En slik nøling kan i verste fall bli fatal.

Flatebø får svar på tiltale

3 Comments

 • 21 August, 2008 - 12:37 am | Permalink

  Jeg reagerer nok på én ting: At det ikke nevnes at mødre utøver like mye vold mot barn som fedre.

  • Hjorthen
   22 August, 2008 - 12:54 am | Permalink

   Jojo, men dette var jo et tilsvar på den noget forvirrede kronikken der advokat Flatebø anklager kvinner flest for å fabrikere lege og politiattester. Mødres vold mot barn var forsåvidt ikke noe tema.

 • 21 August, 2008 - 11:41 am | Permalink

  Bra han fikk tilsvar.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: