web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Nasjonal dugnad

En samlet unasjonal maktelite, med Aftenposten i spissen, maner for tiden til nasjonal dugnad, for en endeløs asylsøkerstrøm. De siste i rekken er Ida Børresen og Siv Kjelstrup i UDI. De ber for sine farende fanter som bløffer seg inn i landet med nedslipte fingertupper og passet i do. Pr.definisjon, og ifølge militær terminologi, er denne grensekrenkelsen en ikke vennligsinnet invasjon, og skal da møtes med rettsstatens militærmakt.

Hvor lenge skal Firdaposten fortsette å krenke anstendige menneskers grenser ved å la Ole Kulterstad komme på trykk tro?  Heldigvis for dere legges ikke leserbrevene ut på nett, så dere får klare dere med dette utdraget.

5 Comments

 • 25 August, 2008 - 10:19 am | Permalink

  Vi har en slik en i Ålesund også som skriver minst ett innlegg i Sunnmørsposten hver eneste dag. Samtlige handler om de helvetes negrene. Han er heldigvis så gammal at han dauer snart.

  • Hjorthen
   26 August, 2008 - 4:13 pm | Permalink

   Også er det nettet som er den seriøse debattens endestasjon?

 • 25 August, 2008 - 12:57 pm | Permalink

  Vel. Ekstremister er nå en ting, men han har likevel et ørlite poeng. Ikke at det er en invasjon, på noen måte, for de som “invaderer” er ikke representanter for en suveren stat, men at de forsøker å ta seg inn i Norge på uærlig vis, er vel ganske sikkert.

  Selvsagt kan det være flere årsaker til at noen velger å gjøre seg selv ugjenkjennelig for diverse registre, og en av tingene som gjør at man i det hele tatt er nødt til å søke asyl er jo gjerne at ens opprinnelse, eller mangel på identitet skaper problemer.

  Likevel mener jeg at personer som kommer hit, som ikke kan identifiseres på noen måte, øyeblikkelig blir sendt tilbake til opprinnelseslandet/nasjonen. Det er faktisk slik at de fleste som kommer hit, som ikke kan identifiseres, har vært gjennom mølla nede i Europa – Norge er det siste stoppestedet. Og, som det nå engang er, så er det første stoppested (nasjon) som tar imot asylsøkeren som har “ansvaret”. Dermed kan man gjerne si at dersom personen er avvist i Tyskland, så skal han heller ikke slippe til her i Norge.

  Vel, jeg er ikke rasist, jeg gir egentlig beng i hvor folk kommer fra – jeg vil bare at alle skal bidra likeverdig til Norge som samfunn, og der svikter både norske myndigheter og innvandrerne når det gjelder å sette seg inn i og forstå kulturforskjellene.

  • Hjorthen
   26 August, 2008 - 4:17 pm | Permalink

   Det får da være måte på hvor man skal dele ut poeng synes jeg. Når fyren ønsker seg militærmakt mot asylsøkere samtidig som folk faktisk skyter mot asylmottak, så blir det litt som å skryte av at Hitler var en jævel til å bygge veier, og dessuten fikk fart på sysselsettingen?

 • Pingback: Hjorthen uttaler seg om ting han ikke har greie på » Bevar Norge Norsk

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: