web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Rumpeantropologi

Mens vi venter på en ordentlig post så drar vi en kjapp anbefaling:

På Passformen studerer et anonymt forskerteam den menneskelige bakside. Som f.eks her:

Vad glor du på?
Ja, precis det tycks den här självsäkra röven säga.
Det här är en röv som inte skäms. Helvete heller.
Det här är en röv som tar plats.
Men framför allt: det här är en röv som aldrig någonsin tänker be om ursäkt.
Så det så.
Den här röven är så stolt och självsäker att den troligtvis skulle kunna eliminera rövfiender som ätstörningar och för små trosor helt på egen hand, om den bara ville.
Se bara på rövens stolta rullning. Och mjuka persikoform, som slutar i två skålformade rundningar som bildar ett trevligt veck att stoppa folks dåliga attityder i.
Att fickorna är små, vilket ger skinkorna en förstorande effekt, skiter röven i. Röven gillar inte stora fickor. Röven gillar utsmyckningar, vackra saker och guld. Så varför inte ha lite sånt på fickorna? Den här röven skiter faktiskt i om du tycker det är okej eller inte. Den här röven lyssnar ändå inte på dig.
Och att troskanten, rövens ständiga förtrogna, kan anas under denimtyget ser röven bara som ett sista litet fuck you till alla beniga rövar därute som inte fattat vad riktig rövpondus innebär. Talk to the hand, boy, ’cause the ass ain’t listening.

Geografi: Latinamerika, västerort, McDonald’s
Ålder: 23-35
Accessoar: attityd, skrikigt barn, dinglande örhängen

Den svenske bloggsfæren har mange godbiter å by på, det kan være verdt det å ta en tur over grensen av og til, jeg tror vi henger et godt stykke bak her i landet?

Leave a Reply

%d bloggers like this: