web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Flaaten i nytt opplag!


Audun "Flikk" Flaaten planlegger nye drap i Sønborg? (Foto: Henriette Aas Sandvik, Varden) Posted by Hello

De som har fulgt med her en stund husker sikkert at vi har omtalt debutboka til Skiensforfatteren Audun Flaaten ved opptil flere anledninger. Det ser vi ingen grunn til å slutte med. Her forleden dukket det opp en mail fra nevnte Flaaten med takk for uvurderlig PR, og nyheten om at boken nå kommer i nytt opplag. Dermed har det blitt trykket hele 8000 eksemplarer av "Skyggen av Isabelle", og Flaaten kan kanskje allerede trygt innlemmes blant de fire store? Jeg tenker da på de fire store Skiensforfattere naturligvis, og det kan jo være opp til leserene å gjette på hvem de tre andre i så fall må være.
Gratulasjoner er herved avlevert, og de som fortsatt ikke har kjøpt Flaatens krimdebut bør nå kjenne sin besøkelsestid og plukke den med seg som årets påskekrim.

Audun Flaaten tilbød seg forøvrig også å bidra med en liten personlig betraktning på bloggen min om forleggere, utgivelsesprosess, anmeldere og sentrale aspekter ved boken. Det har jeg takket ja til, så dermed så kan det jo hende det snart er duket for Hjorthebloggs første gjesteskribent? Vi gleder oss!

Hjortheblogg anmelder Flaaten

One comment

  • Ole Chr. Fjeld
    16 June, 2006 - 3:12 pm | Permalink

    Bra bok Audun. Håper på neste snart??
    Ole Chr. Fjeld

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: