web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Hjorthen ser film: Skikkelig stinkdyr

Mike Myers har vel ikke hatt en “ordentlig” rolle siden han var Austin Powers i Goldmember i 2002. Nå er han her med The Love Guru. En film som får deg til å betvile at du noen gang har ledd av mannen. Var det ikke egentlig Dana Carvey som var den morsomste i Wayne’s World kanskje?

Noe handlingsreferat er det ikke noe poeng å beære denne filmen med, det dreier seg om 87 minutter med utrolig barnslige, og temmelig dårlige penisvitser. Omtrent like velspilt som en episode av Hotel Cæsar, og bare litt mindre morsomt enn en episode av Sommerfugl. Det finnes ingen som helst grunn til å se denne filmen.

Kveldens komiske høydepunkt kom faktisk før filmen startet, da vår kvinnelige kinomaskinist hadde startet kinoreklamen, men glemte å skyve pekeren på musa opp i et hjørne. Den ble dermed stående midt i bildet, noe som fikk en av kveldens seks publikummere i aldersgruppen 12 år til å rope ut:

ØYH! JEG KAN SE MUSA DI

Noe som fikk vår fortsatt kvinnelige kinomaskinist til å storme ut fra maskinrommet og helt opp i ansiktet på den bråkjekke guttungen. Der lurte hun på om han turte å gjenta den vitsen mens han så henne i øynene. Noe han ikke gjorde.

Uavhengig av kvaliteten på filmen ble det nok en uforglemmelig filmopplevelse både for ham og kameratene.

2 Comments

 • 29 September, 2008 - 8:00 pm | Permalink

  Åh, den høyres kjempegod ut.

  • Hjorthen
   29 September, 2008 - 9:26 pm | Permalink

   Ja, lykke til!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: