web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Kung Fu Election

Jeg så den første debatten mellom Obama og McCain, og den var så dørgende kjedelig at jeg ikke prioriterte å sitte oppe for å få meg meg runde to som gikk av stabelen natt til i dag. Etter hva jeg forstår så gikk jeg ikke glipp av stort, og at resultatet var omtrent som i første runde. Jevnt, men at de nøytrale holder en knapp på Obama som vinner.

Mange, meg selv inkludert, har trodd at McCain ville dra dette i land, men de siste ukenes utvikling har gjort at tvilen har begynt å melde seg. Trøsten får være at om debattene ikke går slik som du vil, og heller ikke valget gir ønsket resultat, så har du muligheten til omkamp.

Everybody was Kung-fu fighting
Everybody was Kung-fu fighting

Her ser du Joe Biden prøve å hanskes med en hockeykøllesvingende og hagleskytende Sarah Palin, og etter å ha forsøkt meg på dette et par ganger så har jeg oppdaget at Palin ikke har noen skrupler når det gjelder å skyte folk i ryggen.

Utenrikspolitikk er kanskje ikke det viktigste i dette spillet, og økonomien gir man nok også blaffen i, her gjelder det kun å være last man (or woman) standing, og jeg ser enkelte umiddelbare fordeler om det hadde vært slik i RL også.

Men da hadde vel McCain vært ute for lenge siden, han har jo visse problemer med guarden.

Spill Kung-fu Election her.

One comment

  • Pingback: Kampfschule

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: