web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Send penger og stem gitaren!

Mandagens viktigste nyhet ifølge både VG og Dagbladet var at vår alles Kenneth Sivertsen lå i koma på Haukeland Sykehus. Det skal vi ikke more oss over, samboeren hans ønsker at alle skal sende ham gode varme tanker, og siden gode varme tanker er nokså gratis så er vi ikke gniene på slikt her på Hjortheblogg. Vi ønsker unge Sivertsen en god og hurtig bedring!

Jeg hadde enda ikke sett osloavisene når jeg hentet posten i dag, men Bergensavisen kjørte denne saken allerede i går så det kan ha vært derfor jeg hadde Sivertsen i tankene når jeg åpnet brevet fra skattemyndighetene med ligningen for skatteåret 2004. I likhet med meg så har nemlig Kenneth Sivertsen en lang historie bak seg som økonomisk sosekopp, og for en tid tilbake så ville de onde ligningsmyndighetene ta fra ham huset som dekning for ubetalt gjeld. Sivertsen syntes dette var helt uhørt siden han var kunstner og hadde viktigere ting å ta seg av enn sin personlige økonomi. Det var direkte smålig av myndighetene å oppføre seg sånn mot en kar som ham, som spredde så mye glede rundt seg!
Hvordan det egentlig gikk med huset til den talentfulle trubadur husker jeg faktisk ikke, men mannen fikk da ikke så rent lite støtte i sin kamp mot det hjerteløse byråkratiet? Var ikke Jon Eikemo blant dem som talte varmt for sin venn f.eks?

Når jeg nå sitter her med ligningen foran meg så lurer jeg på om ikke jeg må ta meg en liten prat med Jon Eikemo. Riktignok er ikke mine talenter med gitaren, eller Herborg Kråkevik, noe som helst i nærheten av det Sivertsen har å skilte med, men via Hjortheblogg så gjør jeg da så godt jeg kan for å spre lys og varme til det ganske land? Vi må jo bidra med det vi kan?

Så til alle dere som i sin tid stilte opp for å redde huset til Kenneth Sivertsen, på støttekonserter og hva det nå var for noe alt sammen, nå er det på tide å stå sammen igjen for å redde ferien min! Med over 16000 i restskatt så spøker det virkelig for ferien til deres ærbødige, og man kan da ikke være så smålig at man venter at en av norges mest profilerte bloggere skal bry seg om slike småligheter som økonomi? Send penger, stem gitaren. ring ligningskontoret og gi dem en overhøvling. Selg bestemor og bli med på turne, dette er alvor!

Bli med og send Hjorthebloggmeister på ferie, det har han sannelig fortjent!

Leave a Reply

%d bloggers like this: