web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Gulrøtter og politikk


Nei Åslaug, IKKE GULROTEN! (tegningen er stjålet av VG uten et snev av dårlig samvittighet) Posted by Hello

Siden vi har skrevet ganske inngraverende om hva gulrøtter kan, og kanskje helst ikke kan, brukes til her på Hjortheblogg i et tidligere innlegg så tror jeg vi skal overlate eventuelle kommentarer til denne tegningen til leserenes egne skitne fantasi. Jeg vil således ikke spekulere i hva gulroten skal brukes til, eller hvem den eventuelt skal brukes på.

Jeg tror jeg nøyer meg med å konstatere at årets valgkamp tegner til å bli både lang og skitten…

Leave a Reply

%d bloggers like this: