web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Ta natta tilbake!

Jeg trodde Dagbladet og VG var sexfikserte, men etter at jeg dumpet innom Expressen her forleden, og brukte atskillig med tid på å teste hvor mye jeg visste om sex, oralsex, sexstillinger, filmsex og kvinners sexlyst, så lover jeg at jeg ikke skal harselere med våre norske tabloider på noen dager.

Grunnen til at jeg havnet der var imidlertid en post på den eminente bloggen til tankesmia Limbo, der linket man til en artikkel med tittelen: “Män är av naturen perversa”, og dette var interessante greier. Avisa har fått fatt i en bok fra 1894, skrevet av Ruth Smythers, som inneholder flust av gode råd til hvordan gifte kvinner skal håndtere sine sexliv. La oss sitere litt.

Den smarta hustrun tillåter maximalt två korta sexuella kontakter i veckan. Allt eftersom åren går bör hon försöka få också den frekvensen att minska. Spelad sjukdom, trötthet och huvudvärk är de smartaste sätten att uppnå detta.

En självisk och sensuell make kan lätt få övertag över sin fru. Glöm därför aldrig detta grundläggande råd: ge lite, ge sällan och framförallt ge motvilligt. Annars kan ett i övrigt respektabelt äktenskap lätt förvandlas till en orgie i sexuell lust.

En smart hustru gör det till en regel att aldrig visa sin nakna kropp för sin man, eller låta honom visa sin nakna kropp för henne.

Många män får sin mesta sexuella tillfredsställelse precis efter sexakten då de känner sig lugna och helt avslappnade. Därför måste hans hustru se till att det inte blir någon lugn och skön stund för honom efteråt. Annars kommer han snart att känna sig uppmuntrad att försöka igen.

När maken får sin vilja fram ska hustrun ligga så stilla som möjligt. Kroppsrörelse kan uppfattas som sexuell upphetsning av den optimistiske maken. Sex ska, när det inte kan undvikas, endast praktiseras i totalt mörker.

Gräl och tjat och gnabb har visat sig väldigt effektivt sent på kvällarna då mannen vanligtvis brukar försöka få sin vilja fram. Börja gnabba med honom ungeför en timme innan han brukar försöka förföra dig.

De flesta män är av naturen perverterade, och kommer om de ges minsta chans vilja ha de mest avskyvärda sexakter som till exempel att genomföra sexakten i olika positioner.

Vid det tionde bröllopsdagen har många hustrur klarat av barnafödandet samt klarat av det ultimata målet att avsluta all sexuell kontakt med maken.

Ja, dette står jo i skarp kontrast til Bente Træen, Kristin Spitznogel, Eva Mohn, og det som er gjengs seksualrådgivning i 2008. Nemlig at ingen fredda er komplett før den har blitt avsluttet med en sprellende makrell i analen, og visst er det fristende å le av disse støvete rådene fra slutten av victoriatiden.

Men hold an litt!

Skilsmissekake
Skilsmissekake

Ser vi på skilsmisseraten i dag, i forhold til situasjonen på slutten av 1800-tallet, så vil vi finne ganske store forskjeller. Ved århundreskiftet var det omlag 100 årlige skilsmisser her i landet. Nå, drøye hundre år senere er det snakk om 10 000 skilsmisser i året, og man beregner at 45 prosent av alle ekteskap vil gå til hundene.

Årsaken ligger jo rett i dagen her, det er den seksuelle frigjøringen som har skylda. Kvinnebevegelsen altså, både den i senga, og den mer kollektive og organiserte varianten. Med ødelagte hjem, gråtende barn, og menn etterlatt til sin egen skjebne i ruinene av det som en gang var et hjem.

Alt for lenge har statsfeministene fått legge lokk på debatt og kunnskap om den kvinnelige seksualitetens ødeleggende kraft. Jeg sier at nok er nok. Nå er det på tide at menn står sammen, kaster av seg orgasmeåket, og tar grep. La oss vise dem hvem som er de perverse her.

Kom igjen guttær, ta natta tilbake og gjenta etter meg:

IKKE I KVELD KJÆRE, JEG HAR HODEPINE

8 Comments

 • 26 October, 2008 - 3:32 pm | Permalink

  Hva? Tenk og la samlivet bli en orgiet sexuell lust, oh no, alt bare ikke det! Ligg så stille som mulig og forsøk å unngå kroppskontakt under akten.

  Heldigvis er det nok av tilgjengelige menn uten hodepine…

  • Hjorthen
   26 October, 2008 - 8:47 pm | Permalink

   Ja altså…det er ikke det at jeg har noe imot orgier og seksuell lust altså, men ikke i ekteskapet!

   Så det er med andre ord bare å ringe 😯

 • 26 October, 2008 - 6:43 pm | Permalink

  Hahahahahah…men alvorlig talt; du lurer ingen på den måten. Ikke en gang med dobbeltsidig blødende migrene i begge hodene hadde jeg blitt trodd hvis jeg påberopte meg hodepine i et aktuelt øyeblikk. Det er bare å kapitulere.

  For øvrig trodde jeg gravlaks var noen helt annet. Dumme meg.

  • Hjorthen
   26 October, 2008 - 8:51 pm | Permalink

   Tenkte jeg det ikke, du er en grisemann. Men her gjelder det å tenke litt kollektivt, og ikke bare på seg selv. Vær sterk Fred Ut, vær sterk!

   Min erfaring er at gravlaksen blir du gjør den til :mrgreen:

 • 26 October, 2008 - 7:15 pm | Permalink

  hehehe… fantastisk post. bra saker.

  • Hjorthen
   26 October, 2008 - 8:58 pm | Permalink

   Takketakk 😀

 • 26 October, 2008 - 7:39 pm | Permalink

  Bra post om hvordan gjøre livet verre for en selv. Heheh:-)

  • Hjorthen
   26 October, 2008 - 8:58 pm | Permalink

   Og takketakk igjen!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: