web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Sponheim i rampelyset


Venstreleder Lars Sponheims visjon for operaen i Bjørvika. Posted by Hello

Som alle med et snev av politisk interesse har fått med seg så holder Venstre landsmøte denne helgen. På meningsmålingene ligger partiet ganske dårlig an for tiden, et godt stykke under sperregrensen. Allikevel kårer partileder Lars Sponheim sitt parti til landets viktigste og spår en oppslutning på 6 prosent ved høstens valg, noe som i såfall vil kunne tredoble antallet stortingsrepresentanter. Innimellom debatter rundt romavlytting av lesbiske og homofile, vin i butikk og borgerlønn til urbane bønder fra Ulvik fikk Sponheim også tid til å presentere sin nye visjon for operaen i Bjørvika. Man ser det kanskje ikke så godt på bildet over, men det skulle allikevel være unødvendig å fortelle hvem som er modell for statuen som er oppe og dirigerer flytrafikken. New York har sin Statue of Liberty, hvorfor skal ikke Oslo ha sin Statue of a Liberal sheepfarmer spør Sponheim retorisk til Hjorthebloggs utsendte.

…og hvorfor skulle vi nå egentlig ikke det?

Leave a Reply

%d bloggers like this: