web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

The Linda Rosing experience

Att läsa Rosings blogg är lite som att onanera hemma hos sina föräldrar. Det står en fritt att göra det, men det känns inte bekvämt, och efteråt så känner man sig så obeskrivligt smutsig. Hon kämpar så svetten lackar med att försöka få till inlägg i i vilka hon vill framstå som empatisk och medkännande. Mystisk och hemlig. Vilket totalt misslyckas då hon är den person som fläkt ut sitt privatliv mest i media av alla nu levande svenskar. Jag kan aldrig uppleva henne som en femme fatale. Jag undrar vad Linda Rosing gjort om hon inte blivit “känd från TV”? Orden hemkört och vintercamping känns hotfullt närvarande.

Stalkerbloggene i Sverige er ihvertfall langt bedre enn de norske

One comment

  • 18 November, 2008 - 9:00 pm | Permalink

    😀

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: