web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Obama har funnet hunden til døtrene sine

Etter at Barack Obama i sin seierstale etter å ha vunnet presidentvalget røpet at han hadde lovet døtrene sine en hund med seg til det hvite hus så har det vært fullt bikkjeslagsmål. Ihvertfall i følge VG, der en norsk ekspert rådet Obama til å velge en familiehund. Debatten skal visst ha rast i vei på blogger og nettaviser, men nå kan man altså legge fra seg tastaturet for en stakket stund. Obama har funnet sin hund.

Og valget falt på en puddel.

Voff voff!
Voff voff!

8 Comments

 • 12 November, 2008 - 10:41 pm | Permalink

  Må innrømme at jeg humret litt, men jeg synes ikke det stemmer at Støre er en puddel for USA eller Obama.

 • 13 November, 2008 - 12:30 am | Permalink

  Awwww. Se de øynene da!

 • 13 November, 2008 - 12:58 am | Permalink

  Dessverre så er puddelen vår for sent ute. CNN melder i kveld at en annen hund har meldt seg til tjeneste. En pitbull. Med lebestift.

  Palin in Obamas administration?

 • Hjorthen
  13 November, 2008 - 3:28 am | Permalink

  Tor: Skal jeg forholde meg til fakta her nå mener du? Hvordan skal det gå med bloggen min da?!?! Jeg vet ikke hvor hardt Støre logrer for USA jeg, men han har ihvertfall blitt beskyldt for å være puddelen til USA en gang eller to har han ikke?

  Iskwew: Er du involvert i de senere tiders groteske avsløringer på dyrefronten kanskje? Voff voff!

  Vox: Se der ja! Voff voff til deg også. Det ryktes meg forresten at også Tony Blair har sokt denne stillingen.

 • 14 November, 2008 - 11:27 am | Permalink

  Hehehehehe… men jeg tenkte mer på en terrier/blodhundblanding da jeg så bildet.

 • 14 November, 2008 - 3:37 pm | Permalink

  Og med den føk du inn på blogrollen min gitt… 😉

  • Hjorthen
   15 November, 2008 - 4:18 am | Permalink

   Ikke et sekund for tidlig spør du meg 😛

 • 16 November, 2008 - 9:15 pm | Permalink

  😛

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: