web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Dagbladet akkurat nå: Konspirasjoner

Gørild Mauseth er Jack Nicholson? Or is it a Joke(r)?
Gørild Mauseth er Jack Nicholson? Or is it a Joke(r)?

Jeg har ikke tid til å finne på noen gode konspirasjonsteorier her, jeg må gå og krype inntil min hotte feministkjæreste, men jeg er sikker på at det er opp til flere å ta av. Kan Gørild Mauseths motstand mot de famøse filmsekundene skyldes at hun er redd for at folk skal oppdage at hun egentlig er Jack Nicholson?

Okay, der sank standarden på denne bloggen rett til bunns. Jeg får slå tilbake i morgen, men til da:

Hei på sei!

One comment

  • 28 November, 2008 - 6:56 pm | Permalink

    😈

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: