web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Radio Feskslo

Får du ikke nok av Hjortheblogg?

Vel, i såfall så er det meg en glede å opplyse om at deres ærede redaktør utrettelig jobber for å bedre Hjortheproduktet, øke brukervennligheten, og alltid være et hestehode foran i kampen om publikum i det ormebolet som er den norske bloggosfæren. Undertegnede har nemlig i dag vært på en herværende elektronikkforhandler og gått til innkjøp av en mikrofon til PCen. (For de som måtte lure på hvordan det gikk med datamaskinen som bare ville virke i liggende stilling, så har min eminente og talentfulle venn fra Bulgaria, mannen med keyboard og hestehale, fikset den. Han er et geni!)

Hva skal så Hjorthebloggen med mikrofon?

Svaret er enkelt, først så skal jeg bruke noen dager på å finne ut hvordan jeg kan ta opp og redigere lyd på en enklest mulig måte, og 0g så mine venner, så kommer Hjortheblogg til å eksperimentere med podcasting. Jeg ser for meg at jeg, sånn omtrent annenhver uke, lapper sammen en lydversjon av Hjorthebloggen i ånden etter legendariske Radio Feskslo.

Gled dere, dette kan aldri bli noe annet enn fiasko, men i det minste tror jeg det kan bli en gøyal fiasko. Stay tuned!

Leave a Reply

%d bloggers like this: