web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Amy Winehouse går til filmen

Amy Winehouse dumper ektemannen, og skal nå ha bestemt seg for å legge karrieren som popstjerne på vent. Winehouse skal nå prøve å slå seg opp som skuespiller, og har satt sine øyne på rollen som Gollum i den kommende filmatiseringen av Hobbiten.

winehouse

Men først må hun bli utskrevet fra sykehuset etter at hun skal ha hatt en dårlig reaksjon på medikamenter sist helg.

Uff, man kan vel egentlig ikke annet enn å synes synd på Winehouse, alltid med fotografer på slep på jakt etter enda et lite flatterende bilde av denne vandrende katastrofealarmen. Det er nesten så jeg angrer på denne posten allerede…

17 Comments

 • Trond
  26 November, 2008 - 3:58 am | Permalink

  Lavt.. Hakk på noen mannlige skuespillere som roter det til, og hets de for deres utseende.

  • Hjorthen
   26 November, 2008 - 4:05 am | Permalink

   ja, for da er det greit?

 • 26 November, 2008 - 6:18 am | Permalink

  Likestilling, vettu! For hver gang du hakker på en kvinne må du hakke på en mann og.
  😈

 • nessie
  26 November, 2008 - 6:19 am | Permalink

  Winehouse har jo søkt oppmerksomheten ved å velge et yrke som innebærer mye blitzregn. Og hun har også et ansvar for å ta imot og følge opp behandlingen, jeg antar at hennes økonomiske situasjon tillater å kjøpe hjelp av veldig høy standard. Men joda, jeg synes litt synd på henne jeg og.

 • 26 November, 2008 - 8:43 am | Permalink

  Syksn det bare er trist jeg, og særlig trist er det med alle de menneskene som lever av å plage folk som er kjente, om de sliter eller ikke. Kjendisplagerne har liksom ikke veldig mye livsrett, syns jeg. Å gi oss lite flatterende bilder eller grisereportasjer om ulykkelige folk som hyler mot paparazziene er bare trist, trist, trist.

  Denne posten er også litt trist. Hjorthen har hengt seg på “pirke borti Amy”-toget. 🙁

 • tb
  26 November, 2008 - 9:48 am | Permalink

  Nå har vel den godeste Hjorth “pirket borti” både den ene og andre, av både han og hunkjønn opp gjennom årene, slik vel de fleste som driver med slikt som satire og humor har gjort og gjør? Lytehumor er heller ikke helt ukjent, så vidt jeg vet? Mulig det er stygt, ja

  Og selvsagt er det jævlig trist med Amy. En OK men overvurderet sangstjerne som går nedover den klassiske rockestjernehelvetesveien, mens fansen gysende applauderer? Sett det før? Men hun har tross alt litt mer penger og støtteapparat enn det den gjengse junki på Plata eller utenfor Stortinget har?

  Uansett er jeg ond nok til å innrømme at jeg smilte litt av Gollum-parallellen.

 • Hjorthen
  26 November, 2008 - 11:43 am | Permalink

  Høhø, jeg var veldig i tvil om jeg skulle poste, men så tenkte jeg at kan jeg spøke med protesen til Arve Opsahl så kan jeg jammen meg sammenligne Amy Winehouse med Gollum også.

  Men jeg følte meg litt slem altså!

 • 26 November, 2008 - 11:55 am | Permalink

  Om noe, er Winehouse en undervurdert artist. Hun har et enormt spenn, kan traktere mange musikksjangre fra ulike kulturelle uttrykk med integritet og troverdighet. Teknisk sett har hun en kontroll som veldig få kan matche. Hun er en junkie, som Billy Holiday var, og så mange andre. At hun skal til filmen? WTF. Hun sliter jo med oppmerksomhet fra før. I don’t get it.

 • 26 November, 2008 - 11:57 am | Permalink

  Da er jeg nesten glad det er som Gollum, den kosteligste.

 • Hjorthen
  26 November, 2008 - 12:00 pm | Permalink

  Du må ikke tro på alt jeg skriver Kvinnekonge 🙄

 • 26 November, 2008 - 12:15 pm | Permalink

  Nei, men jeg er fortiden opptatt av tankens kraft. Du er en profet Hjorthen. Ergo, jeg tar høyde for scenarioet ditt 100%.

 • Hjorthen
  26 November, 2008 - 12:19 pm | Permalink

  Du er sikker på at du ikke blander profet med potet her nå?

 • 26 November, 2008 - 12:19 pm | Permalink

  A propos hva du sier. Er Rob Brezny en kvinnekonge? Eller klin kokos? Jeg trenger et råd fra en (m)atjso feminist…

 • 26 November, 2008 - 12:22 pm | Permalink

  Profound Prophet..

 • 26 November, 2008 - 2:41 pm | Permalink

  Ærlig talt synes jeg denne posten var morsom. :mrgreen: Ingen kan vel fornekte at det der var et særdeles uheldig bilde og at likheten til Gollum ikke er fullstendig fraværende. Hadde det vært et bilde ala “Se hun blunket”- eller “Hun spiser burger og tygger – med mat i munnen!”-bilde hadde jeg bare synes det var tåpelig, men dette smilte jeg av.

  Jeg synes for all del at det er trist med omstendighetene og at hun forfølges av fotografer og bla, bla, bla, men denne posten handler da ikke om det? Den gjør ikke narr av en dame som har kjørt seg i grøften. Den gjør ikke narr av et talent som ødelegger seg foran kameralinsene. Denne posten handler om et “blinkskudd” av de sjeldne der alt simpelthen bare ikke klaffer. Hvem som er fotoobjektet er vel mer eller mindre likegyldig. Hadde bildet vært av Palin hadde det nok vært “lov”. 😉

 • Guri
  26 November, 2008 - 2:52 pm | Permalink

  Eg er pålinje med Valkyria her, nokon bilete er rett og slett så “bra” at ein må le av dei uavhengig av om det er ein sjølv, statsministeren eller ein kjendis som er avbilda… 🙂

 • MN
  26 November, 2008 - 4:39 pm | Permalink

  Bildet er kult. Hun er sint. Og tøff. Hun er, hun poserer ikke. Ekte følelser, ikke “hvilken vinkel var mest flatterende igjen?”-posering. Og hun ligner på Mick Jagger…

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: