web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Return of the Podshow

Etter suksessen med første utgave av Hjorthens Podshow så er det klart at det gjelder å smi mens liket er varmt. Det faktum at jeg i et anfall av overmot har tegnet meg opp for en månedlig kvote på 250 mb, og dermed må produsere noe sånt som 55 mb med bla bla i uka for å få full valuta for investeringen har også bidratt til at Hjorthens Podshow del 2 allerede er klar, til tross for at jeg i utgangspunktet hadde tenkt å begrense meg til en sending hver fjortende dag. Jaja…the only way is up!

Denne gangen tror jeg faktisk resultatet har blitt ganske bra, ihvertfall i forhold til det surrete og ustrukturerte første forsøket. Musikken skal nå være podsafe, og det er til og med mulig å skimte en rød tråd som binder sammen blabla og musikkvalg. Som forrige gang så har ihvertfall jeg hatt det morsomt, og jeg håper det smitter over…

Podshowet finner du her.

Leave a Reply

%d bloggers like this: