web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Nettdebatten forenkler og fordummer

BØR JEG TÅLE DETTE? Bør jeg tåle at anonyme mennesker får lov å bruke det offentlige rom til å lire av seg negative utsagn og vurderinger om meg og mine handlinger uten at de stilles til ansvar? Bør jeg akseptere at alle beslutninger jeg tar på jobb skal være gjenstand for offentlig debatt fordi det skaper oppmerksomhet for medienes nettsteder?

Roald Bruun-Hanssen er skeptisk til at Bergens Tidende har åpent for kommentarer på nettsidene sine.

Og jeg kjappblogger denne for å huske den, siden den går litt på noe jeg har hatt i bakhodet med tanke på å blogge om det en stund. Men det handler om fotball, ikke nettdebatt.

Jeg skal komme tilbake til saken.

Leave a Reply

%d bloggers like this: