web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Eurovision Song-Torture Contest

Siden vi nå allerede har poste-bilder-til-bloggen-programmet åpent, ta en titt på denne gjengen.


Keep on rockin’ in the free world Posted by Hello

De fikk meg et lite øyeblikk til å ønske at jeg hadde fått med meg hele årets Melodi Grand Prix. Helt til jeg husket at alle innslagene er mer eller mindre slik som dette. Morsomt i tre minutter, overkill etter fem. Jeg er stolt av at jeg fortsatt har klart å unngå å høre det norske bidraget til årets finale, som altså kom på en “hederlig” niendeplass. Skjønt, hva som er hederlig med å bli nummer ni blant disse folka er jeg ikke helt sikker på. Voi Voi!

Leave a Reply

%d bloggers like this: