web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Takke meg til Hotell Cæsar


Fotball er lidelse Posted by Hello

Er det snart på tide å skrive noe om den begredelige serieåpningen til Odd Grenland? I et snev av optimisme spådde jeg vel en brukbar sesong for Odderane sånn rett før seriestart, men egentlig så har jeg vært skeptisk helt siden det ble klart at Ronny Deila forsvant. Vi så det i fjor at Odd var dårlige når Deila var ute, og de har ikke vært veldig imponerende i år med Deila på plass i Stavanger. Odd er inne i ei skikkelig blindgate som fort kan lede rett ned i første divisjon.

Sandstø har vært i klubben et par tre år for lenge nå, og jeg tviler på at han er den rette mann til å snu dette. På den annen side så er det vel vanskelig å få tak i kvalifisert erstatning for mannen midt i sesongen. Odd har dessuten ikke råd til å bruke masse penger på å si opp og ansette trenere. Det får holde at man brukte alt for mye penger på Gaute Larsen som assistenttrener etter fjorårssesongen.

Nei, Odd skulle ha tjoret fast Tom Nordlie den gangen han sa opp jobben, og de som takket nei til å ta ham tilbake når han angret burde gå til sengs uten kveldsmat resten av året. Vi registerer at Nordlie fortsatt ikke har forlenget med Start, så her må alle gode krefter slå seg sammen. Om nødvendig får Skien Kommune ekspropriere godset til Løvenskiold og gi det til Tom Nordlie mot et løfte om en livstidskontrakt.

Nei, det blir nok mange søndager med vondt i magen i år. Fotball er lidelse…

Leave a Reply

%d bloggers like this: