web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Skal forske fram Florø sitt image

maijuni08 004
Creative Commons License photo credit: Hjorthefoto

Behovet er det vel ingen som tvilar på. På nokre få tiår har Florø vore “den vestegaste byen”, “sommarbyen”, “sykkelbyen”, “sildebyen” og mykje mykje meir. Problemet er at ein kan ikkje vere alt på ein gong – i alle fall ikkje om ein ønskjer å byggje ein slagkraftig merkevare.

– Vi skal gjere noko som på fagspråk heiter ein sosiokulturell stadsanalyse. Vi må leite etter fellesnevnarane våre, anten utgangspunktet er næringslivet vårt, kulturen vår, eller andre lokale interesser.

Ikke på nett i skrivende stund dette her, men siden man på torsdag kunne melde at Florø-sjela ikke lot seg redde, så kommer jo dette som bestilt. Jeg trodde forresten det var opplest og vedtatt at Florø skulle hete Høljebyen jeg, men hvis ikke det er godt nok så har jeg andre forslag også…

2 Comments

 • 24 January, 2009 - 11:11 am | Permalink

  “sosiokulturell stadsanalyse”? Av Florø? Da håper jeg virkelig at de vet hva de setter i gang. Konsekvensene kan bli formidable. På den annen side kan jeg godt bidra. 😈

  Mitt tips er at man får en 6 eller 7-sifret regning fra et konsulentselskap, som legger frem en konklusjon som man kunne fått ved å spørre gutta i “gatas parlament” (hvor er de nå forresten etter at Kakebua er historie?) lager et idiotisk slagord og blir gjenstand for oppmerksomhet i Kjippen. Så er det bare å vente på innlegg fra en sint Ole Stenbakk. Jeg tror nesten jeg kan holde pusten mens jeg venter.

  Dette er en av de dagene da jeg savner min fødeby.

  • Hjorthen
   25 January, 2009 - 4:24 am | Permalink

   Ja, dette trenger man vel ikke være Snåsakaillen for å spå?

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: