web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Kjendispressens bizarroverden

Det slo meg i dag at kjendispressen ikke bare er årntli og skikkelig dum, den lever åpenbart også i en eller annen form for bizarroverden. Ta for eksempel et av forsideoppslagene på den siste utgaven av Her og Nå.

Der finner vi et bilde av Aslag Haugen, vokalist og melodisnekker i Hellbillies, som jo har holdt det gående i 12-13 eller er det fjorten år nå. Solgt hauger av plater, spilt for tusener av mennesker, og er elsket av både kritikere og publikum. Ved siden av Aslag står det et eller annet blondt kvinnemennske som hittil har gjort seg mest bemerket med slapp diksjon og karaokefeeling på et par-tre plater fra det samme plateselskapet som Heidi Hauge. Dessuten så har hun jo vært sammen med Bjørn Rune Gjelsten en kort periode. Og hva presterer Her og Nå å skrive?

– Liv Marit Wedvik viser fram kjæresten!

Hyggelig det, ikke et vondt ord om Liv Marit (så lenge hun ikke synger mens jeg hører på), men hvordan blir man egentlig kjendis? Hvilke kriterier er det man går etter liksom?

Jeg burde vel strengt tatt ikke spørre en gang…

Leave a Reply

%d bloggers like this: