web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Le av rør

At Se og Hør er fullt av tull, rør og dumheter er vel knapt noe nytt, men noen ganger klarer de jammen å overgå seg selv. Forsiden på denne helgens sommerweekendnummer er så dumt at det nesten var umulig å la være å kjøpe det. Ta bare en titt selv. Hovedoppslaget er altså John Arne Riise og Aylar Lie som i tillegg til å være lei av baksnakking viser frem sommerens sexy bademoter. “Slik har du aldri sett Aylar og Riise” skriver blekka.

Javel???

Er det noe vi har sett mer enn nok av i det siste så er det vel Aylar og Riise med minimalt med klær på kroppen? Aylars karriere er jo nettopp basert på klesmangel og dårlig skjønn? John Arne Riise er vel heller ikke kjent for å være gnien på å vise frem den bleike huden sin? Ja, han måtte vel til og med blotte baken på en landslagstrening for en tid tilbake?

Hva blir det neste? Skal de få Karita Bortimellom til å vise høstens kjolemoter og skrive “Slik har du aldri sett Karita?”

Jada, agurktiden gjør seg gjeldende på Hjorthebloggen også:-)

Leave a Reply

%d bloggers like this: