web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Ver med å kåre «Florablomen»

Ei arbeidsgruppe samansett av kultursjef Edvin Helgheim, hobbybiolog og tidlegare lærar og skulesjef Asbjørn Nybø, fagleiar for kommune og miljø, Toralf Otnes, og Karianne Torvanger, ordføraren sin sekretær, arbeider no med å finne fram blomekandidatar til Flora sin kommuneblome.

Og til det treng dei di hjelp.

Ver med å kåre «Florablomen» – firdaposten.no.

Det er godt å se at kommunen ikke slakker av på arbeidsinnsatsen selv om vi nå ser ut til å være over kneika og på vei ut av ROBEK!

One comment

  • 27 February, 2009 - 12:50 pm | Permalink

    Ut fra det jeg leser i Høljeposten om helgevolden i storbyen, så synes jeg Blåveis er et godt alternativ. Ellers konstaterer jeg at siden min gamle lærer Asbjørn Nybø befinner seg i juryen, så er det i alle fall bestykket med en person som har litt sunn fornuft. 😈

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: