web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

– Siv Jensen kjører som et svin!

TV2 melder at Siv Jensen kjører som et svin

RALLY MAGIC - IMG_4335 ed+cr
Creative Commons License photo credit: greekadman

Nestleder i Islamsk råd, Ashgar Ali er ikke overrasket, mens Abid Q.Raja synes det er positivt at Jensen tråkker på gassen, men at hun som vanlig overdriver.

Lars Sponheim tar til orde for å ta fra Jensen bilen, mens Roar Flåthen etterlyser flere muslimske bilførere, og henstiller Jensen om å endre atferd i trafikken. – Vis hensyn til muslimenes følelser, prøv heller å kjøre litt mer som en geit i fremtiden, er LO-lederens oppfordring til Frp-føreren.

Per Kristian Foss sammenligner Siv Jensen nesten med Evil Knievel, men møter motstand hos Per Edgar Kokkvold, som mener det er meningsløst å sammenligne Jensen med Martin Schance.

Forvirret?

Ikke etter denne ukens episode av “Mediene gjør sitt beste for å forvandle enhver potensiell debatt til en konkurranse om hvem som klarer å skrike de dummeste argumentene høyest“.

2 Comments

 • Politimester Bastian
  5 March, 2009 - 6:10 pm | Permalink

  Det er sant at mange frykter islam, men det er ikke noe irrasjonelt ved denne frykten. I land der muslimer er i kontroll florerer undertrykkelse, tortur og har i det store og det hele et fravær av basale menneskerettigheter vi nyer godt av her hjemme.

  Islamofobi er en myte skapt av muslimske ledere og europeiske liberalere.

  Nores artikkel. Først må det sies at det nå er gledelig at en slik artikkel som Aslak Nores kommer på trykk i en stor norsk avis. Det er høyst tvilsomt om denne teksten ville ha blitt trykt for la oss si bare to år siden.

  Det forteller at det opplysningsarbeidet og debattaktiviteten som har vært utført nå begynner å høste noen frukter. jeg gleder meg i all hovedsak over Nores harde utfall mot “lederskapet” i det norskmuslimske samfunnet, men syns på samme tid at hans skildring av en “ny politisert muslimsk identitet kom til syne” som enøyd, mangelfull og direkte preget av ønsketenkning.

  Vi må ikke se bort fra at Nore-linja med fullt kjør på ARBEIDSDELTAGELSE nå blir den nye offisielle livsløgnen.

  Det perspektiv som fullstendig savnes i Nores tenkning er nesten av samme karakter som den historieløse Braanen som Nore hamrer på.
  Det er ingen oppfatning av at den nye politiserte muslimske identitet oppsto på et tidspunkt hvor den islamske verden var ydmyket av vestlig kolonialisme og ikke minst zionismen.
  Den politiserte muslim skjøt stor fart etter seksdagerskrigen i 1967 og er i dag en verdensmakt: Nato er i ferd med å tape for politisert islam i Afghanistan-Pakistan. istedet for å åpne blikket for hva som skapte en Mawdudi,Qutb,Abdullah Azzam, Sheik Yassin, fokuserer Nore på høyst norsk-provinsielle saker.

  Som den store teoretiker al-Suri skriver i Islamic Jihad Manifesto: “This islamic awakening is a blend of the Muslim Brotherhood ideas and the official Wahhabi school.” s 79.
  Vel, vil man da finne mer ut av hva dette går ut på er det bare å ta seg inn på alle websider som domineres av Muslim brotherhood ,likeledes de som sogner til Wahhabi, så som Taliban, Al-Qaida, etc

  En masse folk har det fryktelig travelt med å karakterisere lesere av åpne websider som konspiratorer. Og her kommer da Nore med en kraftsalve som skal verne om hans ARBEIDSDELTAGELSESPROSJEKT, og skriver:
  “Bare slik kan vi knuse myten om islamofobi og støte mytemakerne ut i den konspiratoriske internettsatmosfæren der deres tankegods hører hjemme.”

  Interessant nok finner Nore det ikke verdt å gi ett eneste eksempel på dette uvesen, det er bare fnysing uten konkret argumentasjon i noen retning.

  Nores store problem er at hvis han hadde tilbrakt noen timer på webbene til Hizb-ut-Tahrir, Muslim Brotherhood ,Al-Qaida, Hamas, Hizballah, etc, etc ville han fort, svært fort og, skjønt at anvisninger om at Arbeidet adler mannen er en ny variant av den norske Thorbjørn Egner-skolen av naiv-utopisk tenkning.
  Eller sagt på en annen måte: det står ikke ett eneste ord om Allah i Nores artikkel. Da blir det ikke mye realisme av det. Det er flukten fra virkeligheten så det suser.

 • Hjorthen
  5 March, 2009 - 8:06 pm | Permalink

  Der var visst neste episode i gang allerede, men Aslak Nore? Jeg trodde han var skrevet ut av serien for lenge siden? Eller var det bare en drøm?

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: