web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Aftonbladets sjefsredaktør twittrer om etiske spørsmål

Aftonbladets chefredaktör Jan Helin har nyligen börjat twittra, ni hittar honom här. För att vara nybörjare måste jag säga att han gör så väldigt rätt från allra första början, och jag hoppas att det som hände ikväll inte var en engångsföreteelse.

via Helin twittrar om etiska spörsmål at Same Same But Different.

Klikk dere inn for å se Twitterdiskusjonen. Interessant, noen karakteriserer det som en liten revolusjon, og i Norge driver jo Dagbladets nettredaktør Eugen Brandal Laran og twittrer prosessen bak hva som skal publiseres hvor på db.no.

Leave a Reply

%d bloggers like this: