web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Bringsværd skriver i beste Hjorthebloggånd!

Tor Åge Bringsværd, i disse spalter nesten like godt kjent som “gud”, uttaler i forbindelse med lanseringen av sin nye bok “Jesus elsker ikke griser”, at han pleier å kokettere med at han skriver om ting han ikke har greie på! Det er sant sier han, for det jeg vet trenger jeg jo ikke å skrive om.
Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse på Hjorthebloggs lesere at beundringen for Bringsværd har vært stor hittil, og med denne uttalelsen så er det vel bare å offisielt utnevne mannen til vår høye beskytter? Vi skulle ønske at flere fulgte hans (og Hjorthebloggs) eksempel og forsøkte å snakke litt mer om ting man ikke har greie på. Forutsatt da naturligvis at man heller ikke later som om man har greie på det man snakker om.

Leave a Reply

%d bloggers like this: