web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Ryggen rak og blikket fritt

Jeg tror sex har kommet for å bli sa visst Groucho Marx i sin tid, og uansett hvor mye Høybråten måtte protestere så hadde han nok rett i det. Som nevnt tidligere intervjuet jeg den sex-bloggende “Girl” for bloggblogg her forleden, og dette ble plukket opp av magasindelen til Startsiden.no, nemlig Neste Klikk. Det syntes jeg jo var litt morsomt, som den oppmerksomhetsjunkien jeg jo er, så jeg sendte en mail til “Girl” og fortalte at intervjuet var blitt omtalt og linket til på populære Startsiden sammen med link til både hennes blogg og Hjorthebloggen. Nesten umiddelbart fikk jeg svar tilbake; Jotakk, hun hadde registrert dette siden hun nå en stund hadde hatt et treff på bloggen sin fra linken på “Neste Klikk” med sånn omtrent 15 sekunders intervaller. Det blir endel treff i døgnet det.

Så jeg har skjønt at hvis jeg skal presse lesertallene på Hjorthebloggen oppover så er det sex som gjelder. Så hva er det vi venter på?

De som klikket seg over til “Girl” i går kunne lese tredje del i hennes pågående serie om hvordan man ikke skal ha en one night stand. Nå har det seg slik at jeg kjenner en som kjenner en som kjenner en som etter sigende skal ha hatt nettopp en one night stand med selveste Geir Børresen, og selv så har jeg håndhilst på Bjørn Eidsvåg. Jeg har med andre ord vært rundt kvartalet og burde ha noe å bidra med i et slikt spørsmål.

Vel, kanskje ikke. Først og fremst så lurer jeg kanskje på hvorfor det heter one night stand når vi gutta som regel velter oss over på siden og sovner etter snaue ti minutter, men det kan vi snakke om en annen gang. Det skal imidlertid ikke stikkes under en stol at man som nattevakt på et hotell av og til kommer i kontakt med utøvere av denne sporten. Ikke noe galt i det, for all del, men det er litt morsomt å observere kroppsspråk og oppførsel på enkelte av deltagerene. den kan ofte være svært så varierende, og burde kunne være gjenstand for opptil flere interessante analyser fra folk med bakgrunn fra Blinderen. Som kjent begrenser min bakgrunn seg til tre netter på husmorsskole og jeg skal derfor spare dere for det meste av mine analyser. Jeg vil bare si følgende:

Jenter, vi lever i 2005, sex har kommet for å bli, jenter har nå lov til å opptre som seksuelle rovdyr uten at noen egentlig løfter et øyebryn av den grunn. Det er derfor ingen grunn til å prøve å snike seg ut av hotellet i de små timer uten å bli sett av nattevakten. Det er ingen grunn til å få panikk selv om utgangsdøra er låst, og hvis du for all del vil unngå oppmerksomhet så er det ihvertfall ingen god ide å trekke hetta på hettegenseren så langt over hodet og snurpe igjen slik at du ser ut som en krysning av Elefantmannen og et medlem i Ku Klux Klan. Da kan du ihvertfall banne på at nattevakten glaner… Pust rolig ut, jeg er innflytter og kjenner verken mora eller faren din, jeg kjenner ikke mannen din heller hvis det er det om å gjøre. Mitt råd er ganske enkelt, hvis du er tøff nok til å plukke opp, eller la deg plukke opp, alt etter som, av en fyr på gjennomreise som tilfeldigvis bor på byens beste hotell. Da bør du jammen være tøff nok til å spasere gjennom lobbyen med ryggen rak og blikket fritt etterpå også. Det er da ingenting å skamme seg over?

Leave a Reply

%d bloggers like this: