web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Jeg er ikke narkoman!

Rune Rudberg forsikrer om at han ikke er narkoman i dagens utgave av Se og Hør. VG bringer utdrag fra intervjuet:

– Jeg skjønner at folk lurer på om jeg er narkoman. Selv mener jeg at jeg er langt unna å være avhengig av narkotika. Jeg har brukt det av og til. Sant å si er det ikke særlig bedre å drikke en flaske sprit en kveld heller.

Dansebandspelukanten og sjarmøren Rudberg forteller at han hadde tatt litt kokain tidliger på dagen, og at han hadde med seg en flaske med GHB som han delte ut fra i en kebabkø i Skien klokka to om natta. Han forteller at han er sjeleglad for at det gikk bra med den 25 år gamle jenta som ble bragt bevisstløs til legevakten lørdag kveld.

Min mening er at man skal være rimelig bevisstløs for å bli med Rune Rudberg på hotellrommet i utgangspunktet, og dessuten så ville jeg mye heller innrømmet at jeg var narkoman enn å bli sett på offentlig sted med lyseblå cowboyhatt…

7 Comments

 • tb
  16 August, 2005 - 10:42 am | Permalink

  Tar du imot droger som deles ut i kebab-kø klokka to om natta, er du allerede hinsides et fornuftig bruksmønster mht rekreasjons- og fest-medikamenter. Tar du imot hva som helst som deles ut av Rune Rudberg i en kebab-kø klokka to om natta, er du hisides det meste… Caveat emptor? 😉

 • 16 August, 2005 - 11:02 am | Permalink

  Narko eller ei flaske sprit, lissom… jeg har forståelse for at det å være cowboy kan være hardt til tider, men at man trengte så mye sprit for å døyve smerten – tenk det hadde jeg ikke forestilt meg.

 • 16 August, 2005 - 11:36 am | Permalink

  Vi noterer oss også at Rune nå frykter for forholdet til smaboeren etter at han ble tatt på fersken med narkotika og to damer på hotellrommet. Jeg vet det er å kreve for mye, men hadde det ikke vært en fordel om han bekymret seg for dette FØR han ble tatt på fersken???

 • EarlGrey
  16 August, 2005 - 1:46 pm | Permalink

  1001-1002-1003…
  Er det der en cowboyhatt forresten? For meg ser det ut som en standard solhatt som har fått en litt for hard medfart i vaskemaskinen…

 • tb
  16 August, 2005 - 2:12 pm | Permalink

  Skikkelig white trash trailer camp-cowboyhatt det der, ja… perfekt hvis du henger rundt med rødspritgubbene og crack-vraka på den andre siden av jernbanelinja. Når du altså ikke er heime å denger kjærringa i campingvogna… definitivt litt perifer B-filmskurk.. eller C-film…

 • 16 August, 2005 - 2:22 pm | Permalink

  Eller P-film?

 • tb
  16 August, 2005 - 2:27 pm | Permalink

  .. eller P-film, ja… eller en som spiller en P-film-skuespiller i en hardkokt C-film…

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: