web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Gi gjerne ordet til Mad Mullah!

For all del gje Fritt Ord prisen til ei dame som etter alt å døme skriv sine kronikkar med aluminiumsfolie pakka rundt hovudet og seigemenn i nasa. Vi snakkar om ei dame som vel å oversjå all fornuftig tanke for å tvinge sine hårreisande, reaksjonære poeng i gjennom. Vi snakker om ei kvinne som fekk underkjendt si doktorgradsavhandling. Ei dame som må bytte ut tastaturet minst ein gong i veka fordi det er øydelagd av fuktig fråd.

For å oppsumere, hadde Nina Karin Monsen vore ei merr hadde vi skutt henne for lenge sidan. Hadde ho vore ei tispe hadde ho vore avliva for sitt eiga beste. Hadde ho vore ei ku, hadde vi måtte brent heile stallen, med kyrna. Ho er årsaka til at det finnes karanteneordningar.

Jeg kunne godt tenkt meg å skrive noen ord om Fritt Ords pris til Nina Karin Monsen, men siden jeg ikke klarer å toppe den gærne Mullahens raljeringer tror jeg at jeg skal la det være.

Men vær litt på vakt når telefonen ringer de nærmeste dagene Hastur, det kan være noen som ønsker å skjelle deg ut i dannede former?

2 Comments

 • 16 April, 2009 - 9:34 pm | Permalink

  Ho må gjerne ringe meg i kontortida, det vil vere eit triveleg avbrekk frå dei intelligente samtalene eg elles har med folk som fekk godkjend si doktoravhandling.

  Var eg slem no? Eg føler meg litt ekstra pikant i kveld ;-P

 • 16 April, 2009 - 9:41 pm | Permalink

  Hahaha… fantastisk!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: