web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Miljøagenter har rett til å bli våt på beina

Det går an å leve i kvardagen òg, som Olav H.Hauge påsto i sin tid, det er drama å finne der også. Hagbarth og jeg var ute i det fine vårværet på torsdag, vi ruslet en tur opp til Storevatnet for å gi boller til endene. Det var det antagelig mange som hadde gjort før oss, for det var så vidt de gadd å flakse med vingene for å få seg noen smuler, men måkene var like gærne som alltid.

En liten meter ute i vannet lå det en handlevogn og tok seg ut. Hagbarth og jeg var skjønt enige om at det var noen dumminger som hadde kjørt den ut i vannet. Jeg vurderte et lite øyeblikk å gjøre en innsats for å få den opp på land igjen, men den lå akkurat litt for langt ute til at det var noen god ide. Vasse ut var ikke en mulighet som ble tatt opp til seriøs vurdering.

Men etter at vi hadde vært der en liten stund så kom det et par miljøagenter forbi, og heldigvis for Storevatnets estetiske verdi, så var ikke de like fine på det.

Miljøagenter i aksjon
Miljøagenter i aksjon

Her er de i full sving med å buksere vogna opp på land, etter at en av dem hadde tatt av seg både sko og sokker, og vasset ut og dradd faenskapet inn til kanten.

Og ganske snart var vogna tilbake på landjorden igjen.

Det var tydelig at miljøagentene hadde planlagt at de skulle få vogna opp på land igjen før de kom, men lenger enn det hadde de ikke planlagt. Når bragden var fullbyrdet visste de ikke helt hva de skulle gjøre med vogna. Hun som de skulle hjem til nektet å ta den med seg hjem, så etter litt frem og tilbake lot de den stå igjen midt på stien og gikk hjem.

Og så kom det et helt kobbel med unger fra en barnehage togende forbi sammen med et par-tre voksne, og en av de voksne tok ansvar og skjøv vogna inn i buskene.

Så får vi se hvor lenge den blir liggende der da.

2 Comments

 • 18 April, 2009 - 12:26 am | Permalink

  Jeg er ikke sint, bare veldig, veldig skuffa.

  • Hjorthen
   19 April, 2009 - 2:05 am | Permalink

   Det skjønner jeg godt, her forventer man seriøse og velskrevne blogginnlegg, og så kommer man rett inn på no dagboktrams!

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: