web analytics
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/a/2/hjorthen.org/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Pat Robertson gir seg ikke

Nå har jo Jan Arild Snoen, i sitt stadig pågående prosjekt hos Samtiden, forlengst slått fast at Pat Robertson ikke er den han en gang var i forhold til innflytelse der borte i USA. Det er sikkert riktig det, men han er nå morsom da. Etter å ha oppfordret USAs spesialstyrker til å ta med Chavez ut på en bedre middag så er det nå på tide å snakke litt om muslimer igjen.

Carl I Hagen uttalte jo i går at alle muslimer er terrorister, eller var det slik at alle terrorister var muslimer? I Hagens munn kan det forsåvidt være det samme, men horfor det er slik kan det vise seg at Robertson har svaret på. Det hele er nemlig den kødden Ishmael sin skyld alt sammen! Ishmael, Abrahams sønn, er jo nemlig regnet for å være arabernes stamfar, og dette sliter svartingene med den dag i dag! Vi siterer Robertson:

– The bible talks about Ishmael being a wild ass, he’s just uncontrollable and it’s almost like that seed of rebellion and uncontrollable anger has filtered into these people. There’s an element of hatred and revenge that is just extraordinary, and you say they’re deluded, there’s poverty, this and that, 100 different reasons, but at the heart of it all it seems like to me, it’s just the spirit of violence, the spirit of hatred, and a spirit of murder.

Jeff Danzigers tegning sier vel det meste.

Leave a Reply

%d bloggers like this: